skrekas
«Δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να μην μπορούν να θερμάνουν τα σπίτια τους στην καρδιά του χειμώνα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ενέργειας

«Θα στηρίξουμε τους καταναλωτές φυσικού αερίου αυτόν τον χειμώνα απέναντι στις εκρηκτικές αυξήσεις των τιμών» τόνισε ο υπουργός Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και απαντώντας σε ερώτηση τι θα γίνει με τους 700.000 οικιακούς καταναλωτές φυσικού αερίου στην Ελλάδα.

«Εντολή του πρωθυπουργού είναι να εξετάσουμε σενάρια στήριξης των νοικοκυριών που καταναλώνουν φυσικό αέριο γιατί δεν μπορούμε και δεν επιτρέπεται να αφήξουμε νοικοκυριά στην καρδιά του χειμώνα να μην μπορούν να θερμάνουν τα σπίτια τους» είπε ο υπουργός Ενέργειας για να συμπληρώσει «πέρσι είχαμε στηρίξει τα νοικοκυριά και μέσω του αυξημένου επιδόματος θέρμανσης που είχαμε συμπεριλάβει και καταναλωτές φυσικού αερίου, αλλά και με επιδοτήσεις στους λογαριασμούς φυσικού αερίου».

Στην ερώτηση με ποιόν τρόπο θα γίνει αυτή η στήριξη, ο κ. Σκρέκας σημείωσε ότι «όλα αυτά τα συζητάμε το υπουργείο Οικονομικών που είναι το αρμόδιο υπουργείο. Θα σας πούμε περισσότερα όταν μετά την πολύ καλή συνεργασία που έχουμε με τον Χρήστο Σταϊκούρα και τον Θοδωρή Σκυλακάκη και μετά φυσικά την έγκριση του πρωθυπουργού, καταλήξουμε τελικά στα πιο δίκαια και πιο εστιασμένα στήριξης αυτών που ιδιαίτερα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη τον επόμενο χειμώνα».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 13/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

limeniko-10-intime.jpg
Ναυάγιο στο Αγαθονήσι με 16 νεκρούς το 2018: Καταδικαστική απόφαση του ΕΔΔΑ για την Ελλάδα
Ναυάγιο στο Αγαθονήσι: Καταδικάστηκε η Ελλάδα από το ΕΔΔΑ για 16 θανάτους προσφύγων το 2018
Ναυάγιο στο Αγαθονήσι με 16 νεκρούς το 2018: Καταδικαστική απόφαση του ΕΔΔΑ για την Ελλάδα