Ελληνικό: Εκδόθηκε η άδεια για ουρανοξύστη 198,85 μέτρων
Υπογράφηκε η πρώτη άδεια για ουρανοξύστη 198,85 μέτρων στο Ελληνικό- Ξεκινάει σε λίγες εβδομάδες η κατασκευή του

Χθες βράδυ εκδόθηκε η πρώτη άδεια για ουρανοξύστη στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με τον υπουργό σε λίγες εβδομάδες αναμένεται να ξεκινήσει η κατασκευή του πύργου στο Ελληνικό, ύψους 198,85μέτρων.

Σχετικά με τα καύσιμα, ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε ότι τα πράγματα είναι καλύτερα από ότι πριν από δύο μήνες. «Ξύλο να χτυπήσω, γιατί όλα εξαρτώνται από το διεθνές περιβάλλον σε αυτό τον τομέα, άρα είμαστε πολύ ευάλωτοι, αλλά πάντως η τιμή αυτή τη στιγμή είναι πολύ καλύτερη από ότι ήταν πριν από μερικές  εβδομάδες», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Για το Fuel Pass 2, σχολίασε ότι μεγάλο μέρος του κατευθύνεται σε άλλα έξοδα πέραν των καυσίμων, καθώς το 70% των δικαιούχων προτίμησε να λάβει λιγότερα χρήματα κατά 15 ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό παρά να επιλέξει το ηλεκτρονικό πορτοφόλι, προκειμένου να τα ξοδέψουν όπου θέλουν.

Για τον πληθωρισμό ανέφερε ότι η μηνιαία μείωση ήταν η μεγαλύτερη σε όλη την ΕΕ και πως σε κάποιο βαθμό οι συνέπειες του πληθωρισμού έχουν απορροφηθεί από σειρά κυβερνητικών μέτρων για μείωση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών και τα διάφορα επιδόματα.

Για τη νοθεία στα καύσιμα τόνισε ότι μεικτά συνεργεία έχουν ήδη κλείσει μόνιμα δύο πρατήρια, ωστόσο εξήγησε ότι ο έλεγχος είναι πάρα πολύ δύσκολος. Η νοθεία γίνεται με πολύ εξελιγμένο τεχνικά τρόπο και για να εντοπιστεί πρέπει να είναι σε ποσοστό πάνω από 50%.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΔΗΜΟΣΙΟ
Πειθαρχικό Δίκαιο: Σε εφαρμογή από σήμερα 1/1/2026 το νέο ποινολόγιο στο Δημόσιο
Αλλάζουν από σήμερα τα πειθαρχικά στο Δημόσιο: Παράπτωμα η παρενόχληση και η άρνηση αξιολόγησης – Οι ποινές και το νέο «υπερ-συμβούλιο»
Πειθαρχικό Δίκαιο: Σε εφαρμογή από σήμερα 1/1/2026 το νέο ποινολόγιο στο Δημόσιο
stephen-hawking_91118_755.jpg
Οι τρεις απλές αλλά βαθιές συμβουλές του σπουδαίου επιστήμονα για τη ζωή, τη γνώση και την επιμονή απέναντι στις δυσκολίες
Οι τρεις απλές αλλά βαθιές συμβουλές του σπουδαίου επιστήμονα για τη ζωή, τη γνώση και την επιμονή απέναντι στις δυσκολίες
Οι τρεις απλές αλλά βαθιές συμβουλές του σπουδαίου επιστήμονα για τη ζωή, τη γνώση και την επιμονή απέναντι στις δυσκολίες