Μπαράζ αστυνομικής βίας με χημικά και προσαγωγές στα Εξάρχεια - Βίντεο
Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών, κάνοντας την ατμόσφαιρα αποπνικτική, ενώ υπάρχουν δεκάδες καταγγελίες που κάνουν λόγο για ωμή βία των αστυνομικών κατά διαδηλωτριών.

Στο ίδιο έργο θεατές για άλλη μία φορά πλήθος κόσμου που βρέθηκε στο στόχαστρο των «δυνάμεων της τάξης», ενώ διαμαρτυρόταν για απόπειρες βιασμών που έχουν σημειωθεί τελευταία στην περιοχή. Απρόκλητη επίθεση δέχτηκαν και αλληλέγγυοι στον απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη.

eksarxeia2.jpg

Το χθεσινοβραδινό μενού περιλάμβανε κυνηγητό, χημικά, ξυλοδαρμούς και αύρα στην πλατεία Εξαρχείων και στους γύρω δρόμους με τον κόσμο να έχει εγκλωβιστεί από δυνάμεις ΜΑΤ και ΟΠΚΕ μέσα σε καφενεία και καταστήματα. 

Από το αστυνομικό μένος δε γλίτωσαν ούτε γυναίκες που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις, τις οποίες εμπόδισαν με κάθε τρόπο και μέσο τα «όργανα της τάξης».

Η ατμόσφαιρα στην περιοχή ήταν αποπνικτική, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον 15 προσαγωγές στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.

Οι προσαγωγές από τα ΜΑΤ έγιναν στο σωρό καταγγέλλουν οι πολίτες που συμμετείχαν στην πορεία κατά των βιασμών.

Οργή προκαλεί το βίντεο με τη στιγμή της άγριας επίθεσης των ΜΑΤ στα Εξάρχεια κατά της πορείας κατά των βιασμών. Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, τα ΜΑΤ, χωρίς τον παραμικρό λόγο, επιτέθηκαν στις γυναίκες που ήταν στην κεφαλή της πορείας, χτυπώντας με μένος.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (ΕΒΕ): Πού αυξήθηκαν / μειώθηκαν
Ποια πανεπιστημιακά Τμήματα αύξησαν και ποια μείωσαν τον Συντελεστή Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής για τις πανελλαδικές εξετάσεις 2026
Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (ΕΒΕ): Πού αυξήθηκαν / μειώθηκαν
Ο δάσκαλος που άφηνε τα παιδιά να ονειρεύονται
Σελεστέν Φρενέ: Ο παιδαγωγός που τόλμησε να αλλάξει το σχολείο - Η συγκλονιστική ταινία (Video)
Ο δάσκαλος που άφηνε τα παιδιά να ονειρεύονται - Δείτε την ταινία εδώ
Σελεστέν Φρενέ: Ο παιδαγωγός που τόλμησε να αλλάξει το σχολείο - Η συγκλονιστική ταινία (Video)
ptyxio_degree.jpg
Η «απάτη» των 40 ετών: Πώς η Πολιτεία αρνείται να εφαρμόσει το νόμο για χιλιάδες πτυχιούχους ΤΕΙ
«Εξυπηρέτηση» VIP ή αδικία 40 ετών; Σιωπηλή αναβολή για τους αποφοίτους των πρώην ΤΕΙ
Η «απάτη» των 40 ετών: Πώς η Πολιτεία αρνείται να εφαρμόσει το νόμο για χιλιάδες πτυχιούχους ΤΕΙ