Πολιτική 0

ΥΠΕΞ σε Ζαχάροβα: Περαιτέρω όξυνση στις διμερείς σχέσεις χωρίς ευθύνη της Ελλάδας

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Περαιτέρω όξυνση στις διμερείς σχέσεις, όξυνση για την οποία η Ελλάδα δεν φέρει καμία ευθύνη», σχολιάζουν διπλωματικές πηγές για την επίθεση της Μαρία Ζαχάροβα στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Για «όξυνση στις διμερείς σχέσεις» Ελλάδας - Ρωσίας, κάνουν λόγο διπλωματικές πηγές, με αφορμή την επίθεση της Μαρία Ζαχάροβα στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ομιλία του στο Κογκρέσο των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, οι διπλωματικές πηγές επισημαίνουν πως «αναφορικά με πρόσφατες δηλώσεις της εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, δυστυχώς αποτελούν μία περαιτέρω όξυνση στις διμερείς σχέσεις, όξυνση για την οποία η Ελλάδα δεν φέρει καμία ευθύνη».

Υπενθυμίζεται ότι η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στο αμερικανικό Κογκρέσο την περασμένη εβδομάδα.

Τον κατηγόρησε ότι εντάσσει τη χώρα μας στο αντιρωσικό μέτωπο της Δύσης, ενώ αναφέρθηκε και στο σχόλιο για την πολιορκία του Μεσολογγίου λέγοντας: «Απίστευτο οι ήρωες που υπερασπίστηκαν το φρούριο του Μεσολογγίου το 1825-1826 συγκρίνονται με τους ναζί από το τάγμα Αζόφ».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική