Σουβλάκι
Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης - Εξετάζει διάταξη που θα «βγάζει τη φόρα» τα στοιχεία των επιχειρήσεων που αισχροκερδούν το υπουργείο Ανάπτυξης

«Καμπάνες» ετοιμάζει το υπουργείο Ανάπτυξης για τα ψητοπωλεία που «χτυπάνε» τις τιμές στο σουβλάκι σύμφωνα με όσα είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης στον Νίκο Χατζηνικολάου και την Κάτια Μακρή. 

Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί θα «πάρουν τους δρόμους» για να ελέγξουν το ενδεχόμενο να έχουν υπάρξει αυξήσεις που δεν δικαιολογούνται και που ξεπερνούν τα όρια του πλαφόν που έχει μπει στα περιθώρια κέρδους, όπως σημείωσε ο ίδιος στον RealFM.

Σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης αν διαπιστωθούν αυξήσεις που είναι πάνω από το πλαφόν που έχει τεθεί για το περιθώριο κέρδους θα υπάρξουν πρόστιμα.

«Στη φόρα» τα στοιχεία των επιχειρήσεων που αισχροκερδούν

Παράλληλα ο υπουργός Ανάπτυξης προανήγγειλε ότι εξετάζεται να έρθει στη Βουλή διάταξη που θα επιτρέπει τη δημοσιοποίηση των στοιχείων των επιχειρήσεων που αισχροκερδούν.

Τέλος οι τηγανητές πατάτες

Η αύξηση στην τιμή του ηλιελαίου έχει φέρει στο «τραπέζι» τις τελευταίες ημέρες το ενδεχόμενο ακόμα και πλήρους κατάργησης της τηγανιτής πατάτας από το τυλιχτό σουβλάκι, γεγονός που έχει φέρει αναστάτωση στα ψητοπωλεία. 

Η αλήθεια είναι ότι λόγω των συνεχών ανατιμήσεων, η τιμή στο σουβλάκι έχει αρχίσει να παίρνει εδώ και μέρες την ανιούσα, με το τυλιχτό να φτάνει έως και τα 4 ευρώ, ενώ αύξηση πάνω από 20% διαπιστώνεται και στα τεμάχια (καλαμάκια).

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ.jpg
Στελέχη εκπαίδευσης: Δύο επιμορφωτικά προγράμματα για Διευθυντές-Υποδιευθυντές και για Σύμβουλους-Μέντορες από το ΕΚΔΔΑ
Για τον εντοπισμό της επιθυμητής ημερομηνίας υλοποίησης των προγραμμάτων μπορούν οι ενδιαφερόμενοι/ες να προβούν σε Αναζήτηση Προγραμμάτων από την...
Στελέχη εκπαίδευσης: Δύο επιμορφωτικά προγράμματα για Διευθυντές-Υποδιευθυντές και για Σύμβουλους-Μέντορες από το ΕΚΔΔΑ
ΥΠΑΙΘ
Μέχρι πότε οι αιτήσεις αποσπάσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σε περιοχές/ΚΕΔΑΣΥ/ΣΔΕΥ των ΚΕΔΑΣΥ
Πρόσκληση μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για υποβολή αιτήσεων αποσπάσεων σε...
Μέχρι πότε οι αιτήσεις αποσπάσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σε περιοχές/ΚΕΔΑΣΥ/ΣΔΕΥ των ΚΕΔΑΣΥ