Κυριάκος Μητσοτάκης, Βουλή, ομιλία
Οι επόμενες εκλογές θα γίνουν με την απλή αναλογική και αν δεν σχηματιστεί κυβέρνηση θα υπάρξει νέα προσφυγή στις κάλπες.

Με την έξοδο από το οικονομικό τούνελ να μην είναι κοντά η κυβέρνηση εστιάζει στην αντιμετώπιση του κύματος των ανατιμήσεων, καθώς δημιουργείται ένα εκρηκτικό μείγμα για νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Σε αυτή την χρονική συγκυρία προβλέψεις δεν μπορεί να γίνουν για την διάρκεια του πολέμου στην Ουκρανία αλλά και τη γενικότερη πορεία της οικονομίας.

Μπροστά σε αυτό το ρευστό σκηνικό τα σενάρια για εκλογικό αιφνιδιασμό μέσα στην Άνοιξη υποχωρούν και αυτό που προέχει είναι να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στα μέτρα στήριξης και την πολυπόθητη δημοσιονομική ισορροπία.

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τα ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Voucher ΔΥΠΑ: Ανοίγει ξανά αύριο η επιλογή - Που έχει θέσεις

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φοιτητές
Ψηφιακό «φακέλωμα» στα ΑΕΙ: Έρχεται κεντρικό σύστημα για τα στατιστικά των φοιτητών
Κεντρική βάση δεδομένων για όλους τους φοιτητές – Πώς θα συλλέγονται, ποιοι θα έχουν πρόσβαση και τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο για τα πανεπιστήμια
Ψηφιακό «φακέλωμα» στα ΑΕΙ: Έρχεται κεντρικό σύστημα για τα στατιστικά των φοιτητών