Ανακοινώθηκαν τα επίσημα και οριστικά αποτελέσματα του Α΄ γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ.
Πρώτος είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης, που συγκέντρωσε 98.431 ψήφους (36,88%), δεύτερος ο Γιώργος Παπανδρέου τον οποίο ψήφισαν 74.093 ψηφοφόροι (27,97%), τρίτος ο Ανδρέας Λοβέρδος με 69.411 ψήφους (25,98%), στη τέταρτη θέση ο Παύλος Χρηστίδης με 8.642 ψήφους (3,25%), πέμπτος ο Παύλος Γερουλάνος που συγκέντρωσε 7.946 ψήφους (2,92%) και στην έκτη θέση ο Χάρης Καστανίδης με 7.824 ψήφους (2,94%).
Ο Νίκος Ανδρουλάκης ήρθε πρώτος σε όλες τις περιφέρειες εκτός της Δυτικής Ελλάδας, όπου πρώτος ήρθε ο Γιώργος Παπανδρέου, και της Αττικής, όπου πρώτος είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Ο κ. Παπανδρέου είναι πρώτος και στις ψήφους των Αποδήμων.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης τη στήριξή του στον Νίκο Ανδρουλάκη, για το β' γύρο των εκλογών του ΚΙΝΑΛ.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων
Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά
Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12
Alfavita Newsroom