Ο Αντώνης Νταβανέλος δεν είναι «ηχηρή μεταγραφή στο ΚΚΕ»!
Μια επιστολή από τον Αντώνη Νταβανέλο και μια αναγκαία επανόρθωση

Επιστολή έστειλε ο Αντώνης Νταβανέλος στο alfavita για ένα μπέρδεμα που έγινε στο άρθρο "Ηχηρές μεταγραφές για το ΚΚΕ: Πρόσωπα έκπληξη!" όπου μπερδεύτηκε ο Δαβανέλος Αντώνης με τον Νταβανέλο Αντώνη

Η Επιστολή του Αντώνη Νταβανέλου

Αγαπητοί φίλοι,

Με έκπληξη ενημερώθηκα από το alfavita ότι είμαι ένας εκ των "ηχηρών μεταγραφών του ΚΚΕ". Το όνομά μου συνόδευε φωτογραφία, η πληροφορία ότι είμαι συνταξιούχος της Ολυμπιακής, ότι είμαι "πρώην" μέλος της ΔΕΑ, και ότι συμμετέχω στην πολιτική/εκλογική διεύρυνση που επιχειρεί το ΚΚΕ.

Από τα στοιχεία αυτά, το μόνο που είναι ακριβές είναι η φωτογραφία. Παραμένω πάντα μέλος της ΔΕΑ, ουδέποτε εργάστηκα στην Ολυμπιακή, και στα 35 χρόνια που δούλεψα στον Τύπο (εκλεγόμενος από τους συναδέλφους μου στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ) έμαθα ότι η διασταύρωση και η επιβεβαίωση μιας πληροφορίας παραμένει χρυσός κανόνας στην ενημέρωση.

Ο συντάκτης σας, πιθανώς, παραπλανήθηκε από μια συνωνυμία. Αυτό το ενδεχόμενο επιβεβαιώνει την ανάγκη διασταύρωσης/επιβεβαίωσης μιας πληροφορίας πριν την "μπουμπουνίσει" κανείς στο διαδίκτυο.

Σε ότι έχει πολιτική ουσία: Δεν έχω πάρει, ούτε σκοπεύω να πάρω, μέρος στις διαδικασίες εκλογικής διεύρυνσης του ΚΚΕ. Δεν με απασχόλησε και δεν με απασχολεί κάτι τέτοιο ως ατομική στάση, ενώ μια τέτοια επιλογή είναι έξω από την τακτική και την πολιτική γραμμή της οργάνωσής μου, της ΔΕΑ.

Το ΚΚΕ έχει κάθε δικαίωμα να επιχειρεί τη διεύρυνση της εκλογικής και πολιτικής επιρροής του. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το κεντρικό καθήκον όλων μας, είναι η οργάνωση ενωτικών και αποτελεσματικών αγώνων για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής που αντιμετωπίζει ο κόσμος μας.

Φιλικά και ελπίζοντας σε μιαν επανόρθωση

Αντώνης Νταβανέλος

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 10/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τεστ σάλιου βρίσκει την αιτία της παχυσαρκίας σε κάθε άτομο
Ξεκινούν τα δωρεάν φάρμακα κατά της παχυσαρκίας – SMS σε 10.000 δικαιούχους
Δωρεάν εξετάσεις, αξιολόγηση και συνταγογράφηση για όσους πληρούν τα κριτήρια – Όλα καταγράφονται στον Ηλεκτρονικό Φάκελο Υγείας
Ξεκινούν τα δωρεάν φάρμακα κατά της παχυσαρκίας – SMS σε 10.000 δικαιούχους
ekloges
Νέα σύνθεση στο Δ.Σ. των Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου – Πρωτιά για την Αγωνιστική Συσπείρωση
Η κάλπη της 9ης Δεκεμβρίου ανέδειξε νέα σύνθεση στο Διοικητικό Συμβούλιο με αυξημένη συμμετοχή και ξεκάθαρη κατανομή δυνάμεων.
Νέα σύνθεση στο Δ.Σ. των Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου – Πρωτιά για την Αγωνιστική Συσπείρωση