mitsotakis
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Τιμούμε αυτούς οι οποίοι αγωνίστηκαν κόντρα στο φασισμό και στον κατακτητή - Η Ελλάδα σήμερα είναι πιο ισχυρή», σημείωσε σε δηλώσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

«Τιμούμε σήμερα αυτούς οι οποίοι αγωνίστηκαν κόντρα στο φασισμό και στον κατακτητή και η φετινή επέτειος της 28ης Οκτωβρίου συμπίπτει με τον εορτασμό των 200 ετών από την έναρξη του αγώνα για την ελευθερία των Ελλήνων. Σήμερα έχουμε το δικαίωμα να ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αυτοπεποίθηση και περισσότερη αισιοδοξία», δήλωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά το τέλος της παρέλασης που παρακολούθησε στο Παλαιό Φάληρο.

«Η Ελλάδα σήμερα είναι πιο ισχυρή. Είναι πιο ισχυρή γεωπολιτικά με εκσυγχρονισμένες Ένοπλες Δυνάμεις, με διεθνείς συμμαχίες, μια χώρα η οποία τείνει χείρα φιλίας σε όλους ταυτόχρονα όμως είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί την κυριαρχία και τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Η Ελλάδα σήμερα είναι πιο ισχυρή οικονομικά με ανάπτυξη για όλους, με επενδύσεις που δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας, με μειωμένους φόρους που βελτιώνουν το διαθέσιμο εισόδημα όλων των Ελλήνων», συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης.

Και πρόσθεσε: «Εύχομαι και ελπίζω να μπορέσουμε να πορευτούμε σε αυτό το μέλλον με την ενότητα που οι καιροί απαιτούν και να έχουμε πάντα την ευθυκρισία να ξεχωρίζουμε τα χρήσιμα «ναι» από τα αναγκαία «όχι». Χρόνια Πολλά σε όλες τις Ελληνίδες, σε όλους τους Έλληνες με αισιοδοξία και με αυτοπεποίθηση για ένα καλύτερο αύριο».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Τι σημαίνει η λέξη «ακηδία»;

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Κατσαρίδες στο σπίτι: Τα φυτά που «υπόσχονται» φυσική απώθηση

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dieythyntis_2.jpg
Διεύθυνση εκπαίδευσης καθαίρεσε διευθυντή και μετά του κοινοποίησε παραπομπή σε πειθαρχική διαδικασία
Αντιδράσεις για την παραπομπή του σε πειθαρχικό – Στο επίκεντρο οι πειθαρχικές διώξεις εκπαιδευτικών - Αναφορά στις δικαστικές αποφάσεις
Διεύθυνση εκπαίδευσης καθαίρεσε διευθυντή και μετά του κοινοποίησε παραπομπή σε πειθαρχική διαδικασία
Νηπιαγωγείο με κάγκελα
«Θα το πληρώσετε ακριβά»: Σοβαρές καταγγελίες κατά προϊσταμένης νηπιαγωγείου
Καταγγελία Συλλόγου Εκπαιδευτικών για εργασιακό εκφοβισμό και παραβίαση δικαιωμάτων σε νηπιαγωγείο του Χαλανδρίου
«Θα το πληρώσετε ακριβά»: Σοβαρές καταγγελίες κατά προϊσταμένης νηπιαγωγείου