Thumbnail
«Τα πράγματα όμως είναι αρκετά δύσκολα» για τον Βασίλη Λεβέντη, σύμφωνα με τον διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος με κορονοϊό στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Ο Βασίλης Λεβέντης διαγνώστηκε με κορονοϊό πριν δέκα ημέρες και είχε λάβει οδηγίες για νοσηλεία κατ΄οίκον. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.

Η διάγνωση είναι σοβαρής μορφής πνευμονία και το επόμενο 48ωρο θεωρείται κρίσιμο, ενώ υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του λόγω της ηλικίας του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 70χρονος πολιτικός δεν είχε εμβολιαστεί.

Ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, Γιώργος Μπουλμπασάκος, μίλησε στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο για την κατάσταση της υγείας τιυ Βασίλη Λεβέντη.

«Ο Βασίλης Λεβέντης δίνει μια μεγάλη, κρίσιμη μάχη. Ελπίζουμε να τα καταφέρει. Τα πράγματα όμως είναι αρκετά δύσκολα. Οι επόμενες 2-3 μέρες είναι δύσκολες. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής. Δίνεται μάχη να σταθεροποιηθεί η πορεία του» τόνισε ο κ. Μπουλμπασάκος.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Επίσκεψη εκπροσώπου του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο INOPOL Πορτογαλίας
Επίσκεψη του Υπεύθυνου του Γραφείου Μεταφοράς Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο INOPOL της Πορτογαλίας
Επίσκεψη εκπροσώπου του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο INOPOL Πορτογαλίας
Κεραμέως
Κεραμέως για 4ημερη εργασία: Να μας εξηγήσει το ΠΑΣΟΚ πώς θα καλυφθεί η 5η ημέρα
Ανεφάρμοστη χαρακτήρισε η υπουργός Εργασίας την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για 4ημερη οριζόντια εργασία, ενώ υποστήριξε πως υπάρχει ήδη αυτή η δυνατότητα με...
Κεραμέως για 4ημερη εργασία: Να μας εξηγήσει το ΠΑΣΟΚ πώς θα καλυφθεί η 5η ημέρα