ΣΥΡΙΖΑ προς ΝΔ: Διαγράψτε τον Μπογδάνο - Εγκληματική πράξη να στοχοποιεί παιδιά
Alexandros Michailidis / SOOC
Ο ΣΥΡΙΖΑ καθιστά υπεύθυνο τον ίδιο τον πρωθυπουργό για τη στοχοποίηση των παιδιών μέσω ιστοσελίδας

«Για μια εγκληματική και φρικιαστική ενέργεια», κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την αδιανόητη κίνηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, να αναπαράγει δημοσίευμα της ιστοσελίδας του με ονόματα μαθητών και δασκάλας νηπιαγωγείου.

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ καθιστά υπεύθυνο τον ίδιο τον πρωθυπουργό για τη στοχοποίηση των παιδιών μέσω της ιστοσελίδας.

Τέλος, στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός «έχει μετατρέψει την κυβέρνηση του σε κυβέρνηση του ΛΑΟΣ και των αρνητών του Ολοκαυτώματος».

Αναλυτικά

Εχθές το βράδυ ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μπογδάνος αναπαρήγαγε δημοσίευμα από  γνωστή ακροδεξιά ιστοσελίδα, το οποίο στην αρχική του μορφή δημοσίευσε ονόματα μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας. 

Πρόκειται για μια εγκληματική και φρικιαστική ενέργεια που έχει ως αποτέλεσμα να στοχοποιήσει μικρά παιδιά υποκινώντας πράξεις βίας εναντίον τους.

Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για όλα αυτά, αφού έχει μετατρέψει την κυβέρνηση του σε κυβέρνηση του ΛΑΟΣ και των αρνητών του Ολοκαυτώματος.

Το μόνο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης αν δεν καλύπτει αυτές τις φασιστικές πρακτικές είναι να πει πως βρέθηκε στα χέρια του βουλευτή του η λίστα με τα προσωπικά δεδομένα νηπίων και στη συνέχεια να τον διαγράψει.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φοιτητές
ΑΕΙ: Στην τελική ευθεία οι διαγραφές φοιτητών – «Παράθυρο» 10 ημερών για ενστάσεις
Διαγραφές φοιτητών στα Πανεπιστήμια: Ποιοι προλαβαίνουν να μπλοκάρουν την έξοδο με ένσταση
ΑΕΙ: Στην τελική ευθεία οι διαγραφές φοιτητών – «Παράθυρο» 10 ημερών για ενστάσεις
εφηβοι
Σλατίνα, ντελούλου, κριντζ: Η νέα γλώσσα των εφήβων - Τι σημαίνουν;
Τι σημαίνουν οι λέξεις που ακούγονται στα σχολεία και στα social media και πώς μπορούν οι γονείς να καταλάβουν καλύτερα τη Generation Z
Σλατίνα, ντελούλου, κριντζ: Η νέα γλώσσα των εφήβων - Τι σημαίνουν;