Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για τη νέα γυναικοκτονία στη Λάρισα: Πρωτοφανής έξαρση της έμφυλης βίας

syriza
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
ΣΥΡΙΖΑ κατά κυβέρνησης και ΕΛ.ΑΣ για τη νέα γυναικοκτονία στη Λάρισα

«Σε πρωτοφανή έξαρση βρίσκεται η έμφυλη και η ενδοοικογενειακή βία», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, λίγες ώρες μετά τη νέα γυναικοκτονία στη Λάρισα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, πρόκειται για την έβδομη γυναικοκτονία σε επτά μήνες και «κυβέρνηση και ΕΛΑΣ συνεχίζουν όχι μόνο να μη λαμβάνουν θεσμικά μέτρα αντιμετώπισης, αλλά να μη μπορούν καν να κατανοήσουν ότι η έμφυλη και ενδοοικογενειακή βία βρίσκεται σε πρωτοφανή έξαρση, ειδικά μετά τον πολύμηνο εγκλεισμό των πολιτών».

«Ακόμα περιμένουμε από χθες τον κ. Μητσοτάκη να αποδοκιμάσει την υφυπουργό του, κα Συρεγγέλα, που αντί να πάρει θεσμικές πρωτοβουλίες είπε ότι η έξαρση αφορά μόνο σε καταγγελίες και ότι δεν έγινε και τίποτα γιατί στο Μεξικό οι γυναικοκτονίες είναι περισσότερες», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική