Γεωργιάδης για «Ακενοτούμπο»: Έκανα σαρδάμ και δεν ζητάω συγγνώμη
Σε... σαρδάμ αποδίδει τις δηλώσεις που είχε κάνει για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο το 2018, ο Άδωνις Γεωργιάδης

Στο προσκήνιο επανήλθε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA από τους Μιλγουόκι Μπακς, μία παλαιότερη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη για τον Γιάννη Αντετοκούμπο, η οποία είχε χαρακτηριστεί υποτιμητική απέναντι στον μεγάλο αθλητή.

Πάντως, ο υπουργός Ανάπτυξης δεν προτίθεται να ανακαλέσει τη δήλωσή του αυτή, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για «σαρδάμ».

Άδωνις Γεωργιάδης είχε αποκαλέσει τότε τον MVP των φετινών τελικών «Ακενοτούμπο» αντί με το κανονικό του όνομα, ενώ ψευδώς ανέφερε ότι έχει γεννηθεί «κάπου στην Αφρική» ενώ έχει γεννηθεί στην Ελλάδα

Η δήλωση που είχε κάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης το 2018

«Ο Ακενοτούμπο, που παίζει στο NBA ως Έλληνας δεν παίζει;» είχε πει αρχικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στο Blue Sky. Στη συνέχεια, αφού είπε σωστά το όνομα του star του NBA, πρόσθεσε: «Ο Αντετοκούνμπο ο Έλληνας δεν λένε ότι είναι; Ιθαγένεια ελληνική έχει, κάπου στην Αφρική γεννήθηκε. Πώς τον λένε; "Ο Έλληνας" τον λένε και καλώς τον αποκαλούν έτσι».

Γεωργιάδης: Ήταν… σαρδάμ

Την Δευτέρα το πρωί, ο Υπουργός Ανάπτυξης, απάντησε στον ΑΝΤ1 για το αν αισθάνεται ότι πρέπει να ζητήσει συγγνώμη στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, λέγοντας πως ήταν ένα σαρδάμ και πως συγγνώμη πρέπει να του ζητήσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ που τον βρίζουν.

Δημοσιογράφος: Για την υπόθεση Αντετοκούνμπο, αισθάνεστε ότι πρέπει να ζητήσετε μία συγγνώμη από τον ίδιο;

Άδωνις Γεωργιάδης: Να ζητήσω συγγνώμη επειδή έκανα σαρδάμ; Τώρα μιλάτε σοβαρά;

Δημοσιογράφος: Σαρδάμ ήταν;

Άδωνις Γεωργιάδης: Από την πρώτη μέρα είπα ότι έκανα σαρδάμ. Δεν έχετε κάνει σαρδάμ στην ζωή σας; Συγγνώμη πρέπει να μου ζητήσουν όλοι από το ΣΥΡΙΖΑ που με βρίζουν εδώ και δύο χρόνια για ένα σαρδάμ που το είπα στην ίδια εκπομπή «συγγνώμη έκανα σαρδάμ». Αλλά τέτοιοι είστε. Όχι εσείς προσωπικά, οι ΣΥΡΙΖΑΟΙ. Φαρισαίοι, υποκριτές και ψεύτες. Λες και δεν έχει κάνει σαρδάμ ο Τσίπρας στην ζωή του.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βιβλίο
Τι σημαίνει η λέξη «σορολόπ»;
Ένας όρος που χρησιμοποιείται ευρέως στην καθημερινή επικοινωνία, αλλά του οποίου οι ρίζες είναι λιγότερο γνωστές στο ευρύ κοινό
Τι σημαίνει η λέξη «σορολόπ»;
Μάτζιντ Ταχτ-Ραβάντσι
Ιράν: «Νόμιμοι στόχοι όσες χώρες της Ευρώπης συνταχθούν με ΗΠΑ και Ισραήλ»
Νέο, τελεσίγραφο από τον αναπληρωτή ΥΠΕΞ του Ιράν – Η Τεχεράνη διαμηνύει πως οποιαδήποτε εμπλοκή ευρωπαϊκών δυνάμεων θα ισοδυναμεί με πράξη...
Ιράν: «Νόμιμοι στόχοι όσες χώρες της Ευρώπης συνταχθούν με ΗΠΑ και Ισραήλ»
τραμπ
Τραμπ για Ιράν: «Δεν με απασχολεί η δημοκρατία, αρκεί η ηγεσία να είναι φιλική στις ΗΠΑ»
Ο Αμερικανός πρόεδρος δηλώνει ότι η Τεχεράνη έχει «εξουδετερωθεί» και προαναγγέλλει ότι «η Κούβα θα καταρρεύσει σύντομα»
Τραμπ για Ιράν: «Δεν με απασχολεί η δημοκρατία, αρκεί η ηγεσία να είναι φιλική στις ΗΠΑ»