«Άθλια και απαράδεκτη» χαρακτηρίζει το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ την αγωγή κατά του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου από την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού και υπογραμμίζει ότι είναι υπόλογη η κυβέρνηση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η αγωγή κατά του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου από την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), η οποία επιδίδεται στον αντικομμουνισμό με πρακτικές και φρασεολογία βγαλμένη από την εποχή των εκτελέσεων και εξοριών, είναι άθλια και απαράδεκτη.
Φαίνεται ότι ορισμένοι πέρα από τη φασιστική και εμετική φρασεολογία της Χρυσής Αυγής αντιγράφουν και τις μεθόδους των διώξεων και των μηνύσεων απέναντι σε όσους καταγγέλλουν τις απαράδεκτες αντικομμουνιστικές πρακτικές.
Το γεγονός μάλιστα ότι η ΕΑΑΣ, ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ), είναι ένας φορέας που υπάγεται στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, επιβλέπεται άμεσα απ’ αυτό, και τυπικά εκπροσωπεί το σύνολο των αποστράτων του Στρατού Ξηράς, καθιστά υπόλογη την ίδια την κυβέρνηση».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Έρχεται «βαρύς» καύσωνας στην Αττική: Πάνω από 42°C τις επόμενες ημέρες
750 ευρώ σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/76
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ