Μ.Τζούφη: Η κυβέρνηση διχάζει και δεν ανταποκρίνεται στους στόχους της
«Μιλούσαν για 70% πλήρως εμβολιασμένων τον Ιούνιο, ενώ αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο 40%»
«Η πρόσφατη δήλωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση για υγειονομικό σαμποτάζ, ήταν ακραία και διχαστική» τόνισε η Μερόπη Τζούφη, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ «Από τις 6». Παράλληλα επεσήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει προτείνει μια σειρά από μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ήδη από την πρώτη φάση της πανδημίας, τα οποία δεν εισακούστηκαν.
 
Επίσης ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στους στόχους που έθεσε, υπογραμμίζοντας πως «μιλούσαν για 70% πλήρως εμβολιασμένων τον Ιούνιο, ενώ αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο 40%». Παρόμοια, «μιλούσαν για κινητές μονάδες ιατρών, επιφορτισμένες με την υγειονομική κάλυψη ηλικιωμένων πολιτών και κατοίκων σε απομακρυσμένες περιοχές, που επίσης δεν υλοποιήθηκαν».
 
Στη συνέχεια, η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημείωσε πως ενώ τα επιστημονικά δεδομένα έδειχναν πως η μετάλλαξη Δ έρχεται στη χώρα μας, το μήνυμα της κυβέρνησης -σε αντιπαράθεση με τις συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων- ήταν «βγάζουμε τις μάσκες». Στο ίδιο πλαίσιο, χαρακτήρισε το μήνυμα του πρωθυπουργού προς τους νέους: «πάρτε τα 150 ευρώ, με την πρώτη δόση, για να πάτε διακοπές», υγειονομικά λανθασμένο αφού χωρίς την ολοκλήρωση και των δυο δόσεων δεν επιτυγχάνεται ανοσία.
 
Το σχετικό απόσπασμα: https://fb.watch/v/4mRbf9-m7/

 
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δασκάλα
Μισθοδοσία εκπαιδευτικών: Πότε θα πληρωθούν οι μόνιμοι και πότε οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί
Μισθοδοσία εκπαιδευτικών: Ποια μέρα της εβδομάδας θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους
Μισθοδοσία εκπαιδευτικών: Πότε θα πληρωθούν οι μόνιμοι και πότε οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί