«Οι δηλώσεις καταδίκης για την υπόθεση Λιγνάδη ήρθαν πολύ καθυστερημένα από την κυβέρνηση και αυτές δεν μπορούν ούτε να κρύψουν, ούτε να παραγράψουν τις ευθύνες της κυβέρνησης για το συγκεκριμένο ζήτημα», επισήμανε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ1.
«Οι ευθύνες της κυβέρνησης δεν αφορούν μόνο τη διατήρηση του Λιγνάδη στη θέση της διοίκησης στο Εθνικό Θέατρο, αλλά και το πλαίσιο, με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων, όπου εκδηλώνονται φαινόμενα εργασιακής ζούγκλας και ανασφάλειας στο χώρο του Πολιτισμού και σε άλλους εργασιακούς χώρους» πρόσθεσε.
Όσον αφορά την κατάσταση στη χώρα από την πρόσφατη κακοκαιρία, ο Γ. Δελής κατήγγειλε τις «ευθύνες των κυβερνώντων για την απελευθέρωση της Ενέργειας που άφησε τον ΔΕΔΔΗΕ χωρίς προσωπικό και απαρχαιωμένες υποδομές».
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom