«Ήταν λάθος ότι δέχθηκα να φωτογραφηθώ χωρίς μάσκα, όχι ότι έκανα ποδήλατο στην Πάρνηθα». Αυτό σημείωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφορικά με το περιστατικό εν μέσω lockdown που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.
«Τα κρούσματα δεν έπεσαν όσο γρήγορα περιμέναμε και γι' αυτό πάμε πιο πίσω το άνοιγμα. Δυστυχώς τα μέτρα δεν ακολουθήθηκαν με την ένταση και τη συνέπεια με την οποία έπρεπε να ακολουθήσουμε όλοι. Συμπεριλαμβάνω τον εαυτό μου», είπε ακόμα ο πρωθυπουργός.
«Εγώ βάζω τον πήχη προσδοκιών πιο ψηλά. Κάνω αυτοκριτική. Έχω κάνει την αυτοκριτική μου. Μου έδωσε και εμένα τη δυνατότητα να σκεφτώ πόσο σημαντικό είναι το ατομικό παράδειγμα των πολιτικών. Ενοχλήθηκα που μια στιγμή ανεμελιάς διογκώθηκε σε τέτοιο βαθμό», συμπλήρωσε.
Επιπλέον, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στη νυχτερινή διασκέδαση, η οποία ενδεχομένως να ανοίξει κοντά στο Πάσχα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας
Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος
Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα
Alfavita Newsroom