Μετρό: Ποιοι σταθμοί κλείνουν νωρίτερα από την Κυριακή 28 Ιουνίου

Πολιτική 0

Σεισμός στη Σάμο: Επαφή Μητσοτάκη-Ερντογάν - «Τέτοιες στιγμές οι άνθρωποί μας πρέπει να στέκονται μαζί»

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν Κυριάκος Μητσοτάκης
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ισχυρός σεισμός με επίκεντρο τη Σάμο - Μεγάλες καταστροφές και απώλειες ζωών σε Ελλάδα και Τουρκία

Με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν επικοινώνησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τις απώλειες ζωών στη γείτονα χώρα, από τον σεισμό που έπληξε το Ανατολικό Αιγαίο.

Ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο twitter γνωστοποίησε την επικοινωνία με τον Τούρκο Πρόεδρο και ανέφερε ότι ανεξαρτήτως διαφορών αυτές είναι στιγμές που οι άνθρωποι και από τις δυο χώρες πρέπει να στέκονται μαζί.

Συγκεκριμένα ο κ.Μητσοτάκης ανέφερε στην ανάρτησή του:

«Μόλις επικοινώνησα με τον Πρόεδρο@RTErdogan να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου για την τραγική απώλεια ζωής από τον σεισμό που έπληξε και τις δύο χώρες μας. Όποιες κι αν είναι οι διαφορές μας, αυτές είναι οι στιγμές που οι άνθρωποι μας πρέπει να στέκονται μαζί».

Υπενθυμίζεται πως στη Σάμο δύο μαθητές έχασαν τη ζωή τους, ενώ έφευγαν από το σχολείο και κατευθύνονταν στην πλατεία στο Βαθύ.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική