Εναέριο τουρκικό «χουνέρι» στο αεροσκάφος που μετέφερε τον Νίκο Δένδια
Επικίνδυνα παιχνίδια και «χουνέρια» στον υπουργό Εξωτερικών από την Τουρκία: Επί 20 λεπτά κράτησαν το ελληνικό αεροσκάφος στον αέρα

Ένα νέο περιστατικό που δυναμιτίζει περαιτέρω το κλίμα Ελλάδας-Τουρκίας συνέβη χθες το βράδυ, αυτή τη φορά με το αεροσκάφος που μετέφερε τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών από τη Βαγδάτη.

Το ελληνικό κυβερνητικό αεροσκάφος επέστρεφε μετά από την επίσκεψη του Νίκου Δένδια στη Βαγδάτη, ωστόσο λίγο πριν μπει στον εναέριο χώρος της Τουρκίας, οι τουρκικές αρχές αρνήθηκαν την άδεια εισόδου παρά το γεγονός ότι ήταν  ενημερωμένες για την πτήση που μετέφερε τον υπουργό Εξωτερικών και την οποία είχαν εγκρίνει νωρίτερα. 

Το αποτέλεσμα ήταν να κάνει επί 20 περίπου λεπτά κύκλους, μέχρι τελικά να του επιτραπεί η υπερπτήση και να φτάσει στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας με μεγάλη καθυστέρηση λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μαθητές με ελληνική σημαία κοιτάνε πινακίδα που γράφει ζήτω η 25η Μαρτίου
Σαν να ‘τανε το ΄21…
Το ’21 θα έρχεται πάντα μέσα και έξω από τα σχολεία μας να μας καλεί σε γιορτή αλλά και να μας αναθερμαίνει την μνήμη
Σαν να ‘τανε το ΄21…