mitsotakis
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Είμαστε συλλογικό όργανο και όλοι μαζί αναλαμβάνουμε την ευθύνη και των επιτυχιών μας, αλλά και των όποιων αστοχιών μας», φέρεται να δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο, «φωτογραφίζοντας» την υπουργό Παιδείας και τις μάσκες στα σχολεία

Πρωθυπουργικό «καμπανάκι» φαίνεται να χτύπησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στο Υπουργικό Συμβούλιο, αναφορικά με τους χειρισμούς της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού, ιδιαίτερα μάλιστα στην Αττική.

«Δεν είναι πολιτικά και ηθικά αποδεκτό οποιοσδήποτε υπουργός να μετακυλίει ευθύνες σε άλλους υπουργούς ή να αποφεύγει να στηρίζει επιλογές της κυβέρνησης ή να αναγνωρίζει αστοχίες, επικαλούμενος αναρμοδιότητα», φέρεται να σημείωσε ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με πηγές που πρόσκεινται στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Είμαστε συλλογικό όργανο και όλοι μαζί αναλαμβάνουμε την ευθύνη και των επιτυχιών μας, αλλά και των όποιων αστοχιών μας», φέρεται να υπογράμμισε επιπλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις παραγόντων του κυβερνώντος κόμματος, η «καμπάνα» του πρωθυπουργού χτυπούσε για την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, λόγω της στάσης της να επιρρίψει αποκλειστικά την ευθύνη για το φιάσκο με τις μάσκες στα σχολεία στον Τάκη Θεοδωρικάκο.

Οι εν λόγω εξελίξεις έρχονται στη σκιά της δημοσκόπησης της Prorata, η οποία εμφανίζει την υπουργό Παιδείας να βρίσκεται στο ναδίρ της δημοτικότητάς της.

Οι μάσκες-αλεξίπτωτα, τα ...παγουρίνο, οι αίθουσες των 25+ μαθητών και τα αλλεπάλληλα κρούσματα σε σχολικές μονάδες με καταγγελίες για απουσία διαδικασιών ιχνηλάτησης και τεστ «με το σταγονόμετρο», φαίνεται πως φθείρουν σε μεγάλο βαθμό το υπουργικό προφίλ της Νίκης Κεραμέως.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παμαακ
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Outdoor σεμινάριο ανάπτυξης δεξιοτήτων
Το σύνολο του σεμιναρίου υλοποιήθηκε με βιωματικά outdoor εργαστήρια, με την αξιοποίηση δλδ του μαγευτικού φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής.
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Outdoor σεμινάριο ανάπτυξης δεξιοτήτων
Αντώνης Σαμαράς
Αντώνης Σαμαράς: «Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο φρενοκομείο – Φέρετε την απόλυτη ευθύνη κ. Μητσοτάκη»
Σφοδρή μετωπική επίθεση Σαμαρά κατά Μητσοτάκη για υποκλοπές και εθνικά θέματα
Αντώνης Σαμαράς: «Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο φρενοκομείο – Φέρετε την απόλυτη ευθύνη κ. Μητσοτάκη»
Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, η είσοδος του υπουργείου
Υπουργείο Παιδείας: Ανοίγουν οι αιτήσεις για το διδακτικό προσωπικό των Σχολών Μαθητείας Υποψηφίων Κληρικών (ΣΜΥΚ)
ΣΜΥΚ 2026-2027: Ποιοι έχουν δικαίωμα υποβολής αιτήσεων για τη διδασκαλία θεωρητικών μαθημάτων
Υπουργείο Παιδείας: Ανοίγουν οι αιτήσεις για το διδακτικό προσωπικό των Σχολών Μαθητείας Υποψηφίων Κληρικών (ΣΜΥΚ)