Thumbnail
«Ιστορική» και όχι «προδοτική» η Συμφωνία των Πρεσπών...

Ως «ιστορική» (και ουχί... προδοτική) χαιρετίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών με επίσημη ανακοίνωσή του στην αγγλική γλώσσα το υπουργείο Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας, με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικλ Πομπέο στην Αθήνα.

Μάλιστα, η Συμφωνία των Πρεσπών αποκτά ιδιαίτερη σημασία στο πλαίσιο της ελληνο-αμερικανικής συνεργασίας για τη διεύρυνση του ΝΑΤΟ στα δυτικά Βαλκάνια και ευρύτερα για την προώθηση των ελληνικών και αμερικανικών συμφερόντων στην περιοχή.

Συμφωνία των Πρεσπών

Από τη συμμετοχή στα συλλαλητήρια των Μακεδονομάχων του 2018, στον «ρεαλισμό» για την τήρηση των αμοιβαίων υποχρεώσεων που απορρέουν από τη Συμφωνία, μέχρι τον χαρακτηρισμό της συμφωνίας ως «ιστορική», αλλαγή στάσης («κυβίστηση» επί το χολερικότερον)  του κυβερνώντος κόμματος είναι εμφανής.

Ενημέρωση, ενδεχομένως, για τις εξελίξεις θα πρέπει να λάβουν κυβερνητικά στελέχη που εκπέμπουν σε άλλη συχνότητα, επαναλαμβάνοντας τη θέση περί «εθνικής ήττας». 

Δέλτα Χι

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Δωρεά στον Σκαραμαγκά
ΕΣΚ Περάματος: Επένδυση στο μέλλον των νέων τεχνιτών - Μεγάλη δωρεά εξοπλισμού
Επένδυση στο μέλλον των νέων τεχνιτών: Μεγάλη δωρεά εξοπλισμού στην Ε.Σ.Κ. Περάματος από τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά
ΕΣΚ Περάματος: Επένδυση στο μέλλον των νέων τεχνιτών - Μεγάλη δωρεά εξοπλισμού
aithousa_class_sxoleio.jpg
ΔΑΚΕ κατά ΕΛΜΕ Ζακύνθου: «Η αλήθεια δεν υπηρετείται με γενικόλογες καταγγελίες»
H ΔΑΚΕ ΔΕ κατηγορεί την ΕΛΜΕ Ζακύνθου ότι προσπαθεί να εντάξει το περιστατικό στο ΓΕΛ Κατασταρίου σε ένα ευρύτερο σχήμα γενικευμένων καταγγελιών
ΔΑΚΕ κατά ΕΛΜΕ Ζακύνθου: «Η αλήθεια δεν υπηρετείται με γενικόλογες καταγγελίες»