σχολειο_κλειστά
Αναμένεται να αυξηθούν οι κλίνες ΜΕΘ στην Αττική

Σύσκεψη, με αντικείμενο τη σημερινή καταγραφή των κλινών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας και την περαιτέρω αύξησή τους στα νοσοκομεία της Αττικής, πραγματοποιήθηκε το πρωί υπό τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο γγ Υπηρεσιών Υγείας, Γιάννης Κωτσιόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νίκος Παπαευσταθίου, η καθηγήτρια Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας και πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του υπουργείου Υγείας για τον σχεδιασμό νέων κλινών ΜΕΘ στα νοσοκομεία του ΕΣΥ, Αναστασία Κοτανίδου, ο διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Παναγιώτης Στάθης και ο διοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Χρήστος Ροϊλός.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

21104altsxaimertest-666x399.jpg
Αλτσχάιμερ: Τα πρώτα “σιωπηλά” σημάδια μπορεί να ξεκινούν ήδη από τα 30
Νέα επιστημονικά δεδομένα δείχνουν ότι οι εγκεφαλικές αλλαγές που συνδέονται με την άνοια αρχίζουν πολύ νωρίτερα απ’ όσο πιστεύαμε
Αλτσχάιμερ: Τα πρώτα “σιωπηλά” σημάδια μπορεί να ξεκινούν ήδη από τα 30