mitsotakis evia
Επίσκεψη του πρωθυπουργού στην περιοχή πουυ επλήγη από τη σφοδρή κακοκαιρία

Στην Εύβοια βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέπτεται τις περιοχές που επλήγησαν από τις ισχυρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο και στοίχισαν τη ζωή σε οκτώ ανθρώπους, προκαλώντας παράλληλα ανυπολόγιστες ζημιές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τοπικούς παράγοντες της περιοχής επισκέφθηκε το Μπούρτζι.

Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο διοικητήριο της Χαλκίδας όπου θα εξεταστούν μεταξύ άλλων και μέτρα στήριξης των πληγέντων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pada
ΠΑΔΑ: Βράβευση φοιτήτριας του Τμήματος Νοσηλευτικής στο πρόγραμμα «Ζεύξη Σπάνιων Ασθενών και Επιστημόνων του Μέλλοντος»
Βράβευση φοιτήτριας του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στο πρόγραμμα «Ζεύξη Σπάνιων Ασθενών και Επιστημόνων του Μέλλοντος»
ΠΑΔΑ: Βράβευση φοιτήτριας του Τμήματος Νοσηλευτικής στο πρόγραμμα «Ζεύξη Σπάνιων Ασθενών και Επιστημόνων του Μέλλοντος»
Ευαγγελία Καλαϊτζή
Πρόεδρος Συνδέσμου Βρεφονηπιαγωγών: Παρέμβαση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις δομές Προσχολικής Αγωγής
Η Ευαγγελία Καλαϊτζή «χτυπά καμπανάκι» για την Προσχολική Αγωγή
Πρόεδρος Συνδέσμου Βρεφονηπιαγωγών: Παρέμβαση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις δομές Προσχολικής Αγωγής