Παραίτηση του υφυπουργού Δικαιοσύνης Δ. Κράνη
Την παραίτησή του υπέβαλε πριν από λίγη ώρα ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτριος Κράνης, με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, «οι λόγοι της παραίτησης, όπως αναλύονται στην επιστολή και όπως από καιρό είχε γνωστοποιήσει στον πρωθυπουργό, είναι προσωπικοί και συνδέονται με τις επιστημονικές του υποχρεώσεις. Ο πρωθυπουργός τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στο έργο της κυβέρνησης. Τις αρμοδιότητες του κ. Κράνη θα ασκεί ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας».

ΑΠΕ ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκρηξη
Έκρηξη στην Ιερουσαλήμ: Νέα κλιμάκωση εν μέσω πυραυλικών επιθέσεων
Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε λόγο για συνομιλίες με Ιρανό αξιωματούχο με στόχο τον τερματισμό της σύγκρουσης — ισχυρισμός που διαψεύστηκε από την Τεχεράνη.
Έκρηξη στην Ιερουσαλήμ: Νέα κλιμάκωση εν μέσω πυραυλικών επιθέσεων