Κ. Μπογδάνος: «Θα είμαι στο δρόμο ως βουλευτής της ΝΔ κι ας βρυχάται δίπλα το φάντασμα του Χίτλερ»
Σε μια προκλητική ανάρτηση στο twitter, στην οποία μιλά για... «μπάχαλους ισλαμολάγνους» και «φάντασμα του Χίτλερ» προχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ, μετά την πλήρη κάλυψη από το Στέλιο Πέτσα

Σε μια ακραία προκλητική ανάρτηση για την παρουσία του στη συγκέντρωση «επιτροπών κατοίκων» στην πλατεία Βικτωρίας, δίπλα στον Ηλία Κασιδιάρη και άλλους ακροδεξιούς, προχώρησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο Twitter.

«Θα είμαι στο δρόμο ως βουλευτής της μεγάλης ΝΔ κι ας βρυχάται από δίπλα και το φάντασμα του Χίτλερ», έγραψε μεταξύ άλλων ο βουλευτής!

Νωρίτερα, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης, Στέλιος Πέτσας, παρείχε πλήρη κάλυψη στον Μπογδάνο.

Στην ανάρτησή του ο Μπογδάνο χρησιμοποιεί ορολογία που χρησιμοποιείται ευρέως από το χώρο της ακροδεξιάς και των νεοναζί, όπως «ισλαμολάγνοι μπάχαλοι».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου:

Θα είμαι στο δρόμο της Αθήνας όποτε οι ισλαμολάγνοι μπάχαλοι απειλούν τους συμπολίτες μου, όποτε μια νόμιμη συγκέντρωση απειλείται από μια παράνομη αντισυγκέντρωση.

Θα είμαι στο δρόμο ως βουλευτής της μεγάλης ΝΔ κι ας βρυχάται από δίπλα και το φάντασμα του Χίτλερ.

Συνηθίστε το!

Υπενθυμίζεται πάντως ότι την ίδια ώρα με την κινητοποίηση των επιτροπών κατοίκων», με τη συνοδεία Μπογδάνου και ακροδεξιών, σε εξέλιξη βρισκόταν στην πλατεία Βικτωρίας συγκέντρωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες. Κατά την αποχώρηση μερίδας διαδηλωτών σημειώθηκε επίθεση των δυνάμεων καταστολής, με χημικά, κρότου λάμψης και γκλοπ. 

Μάλιστα, διαδηλωτές δέχθηκαν άγρια επίθεση από την αστυνομία, γεγονός που καταγράφηκε και σε βίντεο. Παράλληλα, ερωτήματα προκαλεί άλλο βίντεο με αστυνομικούς που φέρονται να «φυτεύουν» μολότοφ σε σακίδιο συλληφθέντων.

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

 

Αυτό είναι το κορυφαίο μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή με ανοικτές αιτήσεις

 

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Μοριοδότηση Προσλήψεων αναπληρωτών με ετήσιο εξ αποστάσεως σεμινάριο
 

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS 
viber67
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο VIBER

 

σχετικά άρθρα