polakis
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καλείται να πληρώσει 7.000 ευρώ ως αποζημίωση

Ένοχος για το αδίκημα της προσβολής προσωπικότητας κρίθηκε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών να κάνει αποδεκτή την αγωγή του βουλευτή της Ν.Δ., Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

«Η Ελληνική Δικαιοσύνη έκανε δεκτή αγωγή που κατέθεσα το 2017 εναντίον του Παύλου Πολάκη για προσβολή προσωπικότητας» ανακοίνωσε o βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος.

Aφού έκανε λόγο για «επαναλαμβανόμενες και χυδαίες ύβρεις», ο κ. Μπογδάνος γνωστοποίησε ότι το δικαστήριο επιδίκασε ως αποζημίωση το ποσό των 7.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το ποσό που επιδικάστηκε, πλην των δικαστικών εξόδων, θα δοθεί στην οργάνωση «Κιβωτός του Κόσμου».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών
Αναπληρωτές...
Η παιδεία δεν είναι εποχιακό προϊόν και οι λειτουργοί της δεν είναι αναλώσιμοι «πελάτες» προπληρωμένων καρτών
Αναπληρωτές...
μαντζος
Λ. Μάντζος (Περιφ. Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής) στο alfavita.gr: «οι εκπαιδευτικοί αποτελούν τον σταθερό πυλώνα στήριξης των μαθητών»!
«Η παιδεία δεν περιορίζεται στη μετάδοση πληροφοριών· αποτελεί διαδικασία διαμόρφωσης ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων και ενεργών πολιτών».
Λ. Μάντζος (Περιφ. Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής) στο alfavita.gr: «οι εκπαιδευτικοί αποτελούν τον σταθερό πυλώνα στήριξης των μαθητών»!