iliopoulos
Όπως καταγγέλλει ο επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» στο Δήμο Αθηναίων, ακροδεξιές και φασιστικές σελίδες διακινούν παραποιημένη φωτογραφία του

Σ' όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες ανακοίνωσε ότι θα προβεί ο επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» στο Δήμο Αθηναίων, Νάσος Ηλιόπουλος, εναντίον όσων διακινούν στο διαδίκτυο παραποιημένη παλαιότερη φωτογραφία που είχε αναρτήσει ως δήλωση υποστήριξης του Check Point της Αθήνας όταν είχε δεχτεί εμπρηστική επίθεση.

Όπως, καταγγέλλει ο κ. Ηλιόπουλος, στη φωτογραφία «έχουν προσθέσει ένα μήνυμα που ψευδώς που ψευδώς εμφανίζεται ως δική μου τοποθέτηση» και διακινείται «από διάφορους ακροδεξιές και φασιστικές σελίδες».

Για το λόγο αυτό ο κ. Ηλιόπουλος, επισκέφθηκε σήμερα το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της ΕΛΑΣ.

H παραποιημένη φωτογραφία είναι η ακόλουθη:

fake photo iliopoulos

Ο Νάσος Ηλιόπουλος ανήρτησε σχετικά στα social media:

Η αλληλεγγύη θα νικήσει το μίσος και τον φόβο

Τις τελευταίες μέρες διακινείται μια παραποιημένη φωτογραφία μου από διάφορους ακροδεξιούς και φασιστικές σελίδες.

Χρησιμοποιούν μια παλαιότερη φωτογραφία -που είχα αναρτήσει ως δήλωση υποστήριξης του Check Point της Αθήνας το οποίο είχε δεχτεί εμπρηστική επίθεση- και έχουν προσθέσει ένα μήνυμα που ψευδώς εμφανίζεται ως δική μου τοποθέτηση.

Για αυτό τον λόγο βρέθηκα σήμερα στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας για να προχωρήσω όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες.

Σε όλους αυτούς που χρησιμοποιούν το δηλητήριο του ρατσισμού, συκοφαντούν και εκτοξεύουν κατάρες έχω να πω τα εξής:

1. Θα χρειαστείτε καλό δικηγόρο.

2. Τα χρήματα που θα σας στοιχίσει αυτή η ιστορία να γνωρίζετε ότι θα πάνε σε καλό σκοπό. Συγκεκριμένα, θα έχετε την τιμή να ενισχύσετε οικονομικά τη διοργάνωση του Athens Pride.

3. Η αλληλεγγύη θα νικήσει το μίσος και το σκοτάδι. Η πατρίδα που θα χτίσουμε θα είναι μια πατρίδα που θα στηρίζεται στην κοινωνική δικαιοσύνη και δεν θα χωρίζει τους ανθρώπους με βάση τα δικά σας αρρωστημένα κριτήρια. Αυτή είναι η δική μας Ελλάδα και την χωρίζει άβυσσος από τον δικό σας βούρκο.

Τέλος, δημοσιεύω ξανά την φωτογραφία που τόσο σας ενόχλησε, απλά και μόνο, για να είστε σίγουροι ότι δεν θα καταφέρετε να μας τρομάξετε.

ΥΓ. Δεν μου προκαλεί έκπληξη ότι η συγκεκριμένη ψεύτικη φωτογραφία έφτασε να αναπαραχθεί και από την επίσημη σελίδα της ΔΑΚΕ στην ΕΤΕ/ΔΕΗ. Άλλη μία υπενθύμιση του βούρκου και των λούμπεν ακροδεξιών που συνυπάρχουν στην μεγάλη φιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία. Το γεγονός ότι η ΔΑΚΕ στην ΕΤΕ/ΔΕΗ μόλις κατάλαβε τι έκανε έτρεξε να κατεβάσει την ανάρτηση, δεν αλλάζει σε τίποτα την ουσία της υπόθεσης. Αναμένω την δημόσια συγγνώμη.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ζαχαράκη
Διεθνές Απολυτήριο (IB): Μέχρι τον Μάιο η πιστοποίηση στα 13 δημόσια σχολεία
«Η εισαγωγή στα δημόσια Πανεπιστήμια αποκλειστικά μέσα από τις πανελλαδικές» ξεκαθάρισε η υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχράκη
Διεθνές Απολυτήριο (IB): Μέχρι τον Μάιο η πιστοποίηση στα 13 δημόσια σχολεία
Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη για τη δημιουργία Ανώτατης Σχολής Παραστατικών Τεχνών: «Θα έχει ειδικό σύστημα εισαγωγής»
Σοφία Ζαχαράκη για τη δημιουργία Ανώτατης Σχολής Παραστατικών Τεχνών: «Υλοποιούμε ένα όραμα και ένα αίτημα 50 ετών»
Σοφία Ζαχαράκη για τη δημιουργία Ανώτατης Σχολής Παραστατικών Τεχνών: «Θα έχει ειδικό σύστημα εισαγωγής»
ζαχαρακη
Ζαχαράκη: Δωρεάν ψηφιακό κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας από το 2026 - 2027
Το κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας θα μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου
Ζαχαράκη: Δωρεάν ψηφιακό κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας από το 2026 - 2027
Σχολείο
Ιωάννινα: Ολοκληρώθηκαν οι σεισμικοί έλεγχοι – Άνοιξαν τα σχολεία
Οι αυτοψίες έδειξαν ότι τα σχολικά κτίρια είναι ασφαλή, ενώ τυχόν απαραίτητες εργασίες μπορούν να πραγματοποιηθούν χωρίς να διαταραχθεί η λειτουργία...
Ιωάννινα: Ολοκληρώθηκαν οι σεισμικοί έλεγχοι – Άνοιξαν τα σχολεία