panagiotopoulos
«Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να προασπίσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα σε απόλυτο βαθμό. Επομένως ο νοών νοείτω»

Μήνυμα πλήρους ετοιμότητας για όλα τα ενδεχόμενα στέλνει στην Άγκυρα με δηλώσεις του ο Έλληνας υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος. Παράλληλα, έκανε λόγο ακόμα και για στρατιωτική εμπλοκή.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο υπουργός είπε αναφορικά με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις: «Ασφαλώς και η συμπεριφορά της Τουρκίας το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά επιθετική. Θεωρώ ότι ο μόνος τρόπος, να αντιμετωπίσει η Ελλάδα αυτή τη συμπεριφορά είναι αφενός να εξαντλεί όλα τα διπλωματικά της όπλα και από την άλλη πλευρά να μέριμνα για την αύξηση της αποτρεπτικής ισχύος των Ενόπλων Δυνάμεων».

Όταν ρωτήθηκε για το αν η Ελλάδα είναι έτοιμη ακόμα και για στρατιωτική λύση, όπως ανέφερε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού κ. Διακόπουλος, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος έκανε το μήνυμα ακόμα πιο σαφές:

«Ακριβώς! Προχθές ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Γραφείου Πρωθυπουργού είπε ότι προετοιμαζόμαστε για όλα τα ενδεχόμενα. Μέσα σε όλα αυτά τα ενδεχόμενα συμπεριλαμβάνονται ασφαλώς και η στρατιωτική εμπλοκή. Δεν θέλουμε να φτάσουμε εκεί. Αλλά θέλουμε να καταστήσουμε σαφές προς πάσα κατεύθυνση, ότι θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να προασπίσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα σε απόλυτο βαθμό. Επομένως ο νοών νοείτω».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Απολύθηκε αναπληρωτής με Airbnb στο όνομά του - Γιατί θεωρήθηκε «έμπορος»

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κακοκαιρία
Κακοκαιρία: Τέσσερις εγκλωβισμένοι σε κατοικία στον Κάλαμο – Προβλήματα ηλεκτροδότησης στην Αθήνα
Αναφορές και για εγκλωβισμένους οδηγούς σε κεντρικούς δρόμους
Κακοκαιρία: Τέσσερις εγκλωβισμένοι σε κατοικία στον Κάλαμο – Προβλήματα ηλεκτροδότησης στην Αθήνα
κακοκαιρία
«Οδός-χείμαρρος» στον Ωρωπό: Καταιγίδες «πνίγουν» δρόμους και προκαλούν προβλήματα στην Αττική
Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ – Εκκλήσεις Πολιτικής Προστασίας για αποφυγή μετακινήσεων
«Οδός-χείμαρρος» στον Ωρωπό: Καταιγίδες «πνίγουν» δρόμους και προκαλούν προβλήματα στην Αττική
metro
Η κακοκαιρία «πνίγει» Μετρό και Τραμ: Εκτός λειτουργίας Μοσχάτο και Καλλιθέα
Η σφοδρή βροχόπτωση προκαλεί σοβαρά προβλήματα στις συγκοινωνίες της Αττικής, με προσωρινές εκτροπές και διακοπές στα δρομολόγια.
Η κακοκαιρία «πνίγει» Μετρό και Τραμ: Εκτός λειτουργίας Μοσχάτο και Καλλιθέα