panagiotopoulos
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να προασπίσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα σε απόλυτο βαθμό. Επομένως ο νοών νοείτω»

Μήνυμα πλήρους ετοιμότητας για όλα τα ενδεχόμενα στέλνει στην Άγκυρα με δηλώσεις του ο Έλληνας υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος. Παράλληλα, έκανε λόγο ακόμα και για στρατιωτική εμπλοκή.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο υπουργός είπε αναφορικά με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις: «Ασφαλώς και η συμπεριφορά της Τουρκίας το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά επιθετική. Θεωρώ ότι ο μόνος τρόπος, να αντιμετωπίσει η Ελλάδα αυτή τη συμπεριφορά είναι αφενός να εξαντλεί όλα τα διπλωματικά της όπλα και από την άλλη πλευρά να μέριμνα για την αύξηση της αποτρεπτικής ισχύος των Ενόπλων Δυνάμεων».

Όταν ρωτήθηκε για το αν η Ελλάδα είναι έτοιμη ακόμα και για στρατιωτική λύση, όπως ανέφερε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού κ. Διακόπουλος, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος έκανε το μήνυμα ακόμα πιο σαφές:

«Ακριβώς! Προχθές ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Γραφείου Πρωθυπουργού είπε ότι προετοιμαζόμαστε για όλα τα ενδεχόμενα. Μέσα σε όλα αυτά τα ενδεχόμενα συμπεριλαμβάνονται ασφαλώς και η στρατιωτική εμπλοκή. Δεν θέλουμε να φτάσουμε εκεί. Αλλά θέλουμε να καταστήσουμε σαφές προς πάσα κατεύθυνση, ότι θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να προασπίσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα σε απόλυτο βαθμό. Επομένως ο νοών νοείτω».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αναδρομικά έως 3.500 ευρώ και αυξήσεις συντάξεων: Ποιοι πληρώνονται

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΙΝΕΔΙΒΙΜ
Μπόνους δημοσίων υπαλλήλων: Επιχορήγηση 45.300 ευρώ στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ
Η χρηματοδότηση αφορά την καταβολή κινήτρων και ανταμοιβών σε υπαλλήλους που συμμετέχουν στην υλοποίηση έργων του Ταμείου Ανάκαμψης «Ελλάδα 2.0»
Μπόνους δημοσίων υπαλλήλων: Επιχορήγηση 45.300 ευρώ στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ
Οι 11 κορυφαίοι Έλληνες καθηγητές σύμφωνα με την κατάταξη του κατάταξη του Research.com
Οι 11 Έλληνες καθηγητές που μπήκαν στο top 1.000 των κορυφαίων επιστημόνων του πλανήτη
Από το Στάνφορντ και το Κολούμπια μέχρι το CERN: Ποιοι είναι οι διαπρεπείς ερευνητές που κατέκτησαν την παγκόσμια ελίτ
Οι 11 Έλληνες καθηγητές που μπήκαν στο top 1.000 των κορυφαίων επιστημόνων του πλανήτη
καρτα αναπηριας
Έντυπη, ψηφιακή ή πλαστική κάρτας αναπηρίας: Οδηγίες για την αναγνώριση και εξυπηρέτηση
Εγκύκλιος του υπουργείου Οικογένειας για τις μορφές της κάρτας αναπηρίας και τις ενέργειες της πολιτείας
Έντυπη, ψηφιακή ή πλαστική κάρτας αναπηρίας: Οδηγίες για την αναγνώριση και εξυπηρέτηση