Βρούτσης: Μέχρι 31 Μαρτίου οι αιτήσεις για τα 800 ευρώ
Έως τις 31 Μαρτίου του 2020 θα πρέπει να έχουν γίνει οι αιτήσεις για τις έκτακτες ενισχύσεις εργαζομένων και επιχειρήσεων

Πρόκειται για εργαζόμενους και επιχειρήσεις που πλήττονται από την κρίση του κορωνοϊού δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Επισήμανε ότι εργοδότες και εργαζόμενοι θα υποβάλλουν αιτήσεις και στη συνέχεια θα γίνει η διασταύρωση των στοιχείων. Οι πληρωμές των ποσών που αντιστοιχούν σε όλο αυτό τον πληθυσμό θα γίνει το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου, όπως ανέφερε.

Σε ερώτηση για το πότε θα πρέπει να καταβάλλουν το δώρο Πάσχα εταιρίες που δεν έχουν πληγεί αλλά λειτουργούν κανονικά, απάντησε ότι θα πρέπει να το δώσουν στους εργαζόμενους κανονικά.

«Για παράδειγμα τα σούπερ μάρκετ θα καταβάλλουν το δώρο κανονικά και υποχρεωτικά με βάση το νόμο», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, η σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) θα εκδοθεί το Σάββατο και οι αιτήσεις θα γίνουν ηλεκτρονικά μέσω της ΕΡΓΑΝΗΣ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τεχνητη νοημοσυνη
Το κυρίαρχο ερώτημα είναι: «Τεχνητή Νοημοσύνη ή Τεχνητή Δημοκρατία;»
«Οι επαναστατικές αλλαγές που επιφέρει η ΤΝ στην παραγωγή και στην οικονομία φέρνουν και βαθιές κοινωνικές μετατοπίσεις, μαζί και νέα ηθικά διλήμματα»
Το κυρίαρχο ερώτημα είναι: «Τεχνητή Νοημοσύνη ή Τεχνητή Δημοκρατία;»