Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο πιλότοι του F-4 Phantom στην Τανάγρα

Πολιτική 0

Βρούτσης: Μέχρι 31 Μαρτίου οι αιτήσεις για τα 800 ευρώ

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Έως τις 31 Μαρτίου του 2020 θα πρέπει να έχουν γίνει οι αιτήσεις για τις έκτακτες ενισχύσεις εργαζομένων και επιχειρήσεων

Πρόκειται για εργαζόμενους και επιχειρήσεις που πλήττονται από την κρίση του κορωνοϊού δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Επισήμανε ότι εργοδότες και εργαζόμενοι θα υποβάλλουν αιτήσεις και στη συνέχεια θα γίνει η διασταύρωση των στοιχείων. Οι πληρωμές των ποσών που αντιστοιχούν σε όλο αυτό τον πληθυσμό θα γίνει το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου, όπως ανέφερε.

Σε ερώτηση για το πότε θα πρέπει να καταβάλλουν το δώρο Πάσχα εταιρίες που δεν έχουν πληγεί αλλά λειτουργούν κανονικά, απάντησε ότι θα πρέπει να το δώσουν στους εργαζόμενους κανονικά.

«Για παράδειγμα τα σούπερ μάρκετ θα καταβάλλουν το δώρο κανονικά και υποχρεωτικά με βάση το νόμο», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, η σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) θα εκδοθεί το Σάββατο και οι αιτήσεις θα γίνουν ηλεκτρονικά μέσω της ΕΡΓΑΝΗΣ.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Αναπληρωτές: Η ατάκα Βούλτεψη για τις εγκυμοσύνες που προκάλεσε συζήτηση

Πανελλαδικές 2027: Αλλάζει ο χάρτης των Επιστημονικών Πεδίων – Οι σχολές που προστίθενται και οι νέες επιλογές

 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική