ΚΙΝΑΛ: Προέχει η ιχνηλάτηση των κρουσμάτων
Να εντοπισθούν άμεσα τα κρούσματα και οι επαφές τους ζητά το Κίνημα Αλλαγής

«Η Φώφη Γεννηματά βγήκε πολύ έγκαιρα, πριν μια εβδομάδα περίπου, και επισήμανε την σημασία των τεστ. Κάποιοι άνθρωποι που έχουν την οικονομική άνεση, πήγαν σε έναν ιδιωτικό φορέα και έκαναν το τεστ, βρέθηκαν είτε θετικοί είτε αρνητικοί. Αντιλαμβάνεστε πως δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας από μας, πληρώνοντας 300 ή 350 ευρώ. Επομένως, το να μάθουμε ποιοι είναι κρούσματα και να αντιμετωπίσουμε την αλυσίδα επαφών τους, είναι το πιο σημαντικό ζήτημα», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ACTION 24.

Ο Παύλος Χρηστίδης επεσήμανε πως αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛΛ. τοποθετήθηκε και είπε ότι πρέπει πολύ γρήγορα να δούμε πώς θα βρούμε όσο το δυνατό περισσότερα τεστ. 

«Το Κίνημα Αλλαγής, πριν τέσσερις μέρες στις προτάσεις που κατέθεσε, έβαλε το θέμα για κατ' οίκον τεστ, ώστε να μην πηγαίνουν οι πολίτες στα νοσοκομεία, αλλά να πηγαίνουν ειδικά κλιμάκια σε σπίτια. Είναι αυτονόητο και ναι, έτσι πρέπει να γίνει», συμπλήρωσε.

«Χρειάζεται η συμβολή και του ιδιωτικού τομέα και προφανώς πρέπει να προμηθευτεί η κυβέρνηση, κατά προτεραιότητα και τα αντιδραστήρια, τα οποία είναι απολύτως απαραίτητα. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛΛ και πρόσθεσε ότι σε αυτή την πολύ κρίσιμη στιγμή για την παγκόσμια υγεία και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας λέει πως πρέπει να δώσουμε έμφαση στα τεστ.

Ο κ. Χρηστίδης τόνισε ότι «το ΕΣΥ, ένας θεσμός που δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ, είναι εδώ για να απορροφήσει τους μεγάλους κραδασμούς. Πρέπει όμως να προστατεύσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές μας κι όλους όσους συνεχίζουν να εργάζονται».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μπατα
Δεν έχει πληρώσει λογαριασμό ρεύματος εδώ και 8 χρόνια - Άντρας τροφοδοτεί το σπίτι του με 1.000 ανακυκλωμένες μπαταρίες
Ο δημιουργός του συστήματος, γνωστός διαδικτυακά με το ψευδώνυμο Glubux, ξεκίνησε το έργο του το 2016 με στόχο να επιτύχει πλήρη ενεργειακή...
Δεν έχει πληρώσει λογαριασμό ρεύματος εδώ και 8 χρόνια - Άντρας τροφοδοτεί το σπίτι του με 1.000 ανακυκλωμένες μπαταρίες