ΚΙΝΑΛ: Προέχει η ιχνηλάτηση των κρουσμάτων
Να εντοπισθούν άμεσα τα κρούσματα και οι επαφές τους ζητά το Κίνημα Αλλαγής

«Η Φώφη Γεννηματά βγήκε πολύ έγκαιρα, πριν μια εβδομάδα περίπου, και επισήμανε την σημασία των τεστ. Κάποιοι άνθρωποι που έχουν την οικονομική άνεση, πήγαν σε έναν ιδιωτικό φορέα και έκαναν το τεστ, βρέθηκαν είτε θετικοί είτε αρνητικοί. Αντιλαμβάνεστε πως δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας από μας, πληρώνοντας 300 ή 350 ευρώ. Επομένως, το να μάθουμε ποιοι είναι κρούσματα και να αντιμετωπίσουμε την αλυσίδα επαφών τους, είναι το πιο σημαντικό ζήτημα», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ACTION 24.

Ο Παύλος Χρηστίδης επεσήμανε πως αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛΛ. τοποθετήθηκε και είπε ότι πρέπει πολύ γρήγορα να δούμε πώς θα βρούμε όσο το δυνατό περισσότερα τεστ. 

«Το Κίνημα Αλλαγής, πριν τέσσερις μέρες στις προτάσεις που κατέθεσε, έβαλε το θέμα για κατ' οίκον τεστ, ώστε να μην πηγαίνουν οι πολίτες στα νοσοκομεία, αλλά να πηγαίνουν ειδικά κλιμάκια σε σπίτια. Είναι αυτονόητο και ναι, έτσι πρέπει να γίνει», συμπλήρωσε.

«Χρειάζεται η συμβολή και του ιδιωτικού τομέα και προφανώς πρέπει να προμηθευτεί η κυβέρνηση, κατά προτεραιότητα και τα αντιδραστήρια, τα οποία είναι απολύτως απαραίτητα. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛΛ και πρόσθεσε ότι σε αυτή την πολύ κρίσιμη στιγμή για την παγκόσμια υγεία και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας λέει πως πρέπει να δώσουμε έμφαση στα τεστ.

Ο κ. Χρηστίδης τόνισε ότι «το ΕΣΥ, ένας θεσμός που δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ, είναι εδώ για να απορροφήσει τους μεγάλους κραδασμούς. Πρέπει όμως να προστατεύσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές μας κι όλους όσους συνεχίζουν να εργάζονται».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μετρο θεσσαλονικη
Μετρό Θεσσαλονίκης: Αντιδράσεις εργαζομένων για την 24ωρη λειτουργία
Το σωματείο επισημαίνει ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές, ζητώντας προσλήψεις και μέτρα ασφάλειας πριν από κάθε επέκταση ωραρίου
Μετρό Θεσσαλονίκης: Αντιδράσεις εργαζομένων για την 24ωρη λειτουργία
εκλογ
Αγωνιστική Παρέμβαση Εκπαιδευτικών: Οι έδρες στο νέο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ηρακλείου
Η παράταξη καλεί τους συναδέλφους σε συλλογικό αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική και για την προάσπιση των εργασιακών και μορφωτικών δικαιωμάτων
Αγωνιστική Παρέμβαση Εκπαιδευτικών: Οι έδρες στο νέο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ηρακλείου
luggage_valitses_tourismos.jpg
«Τουρισμός για Όλους 2025»: Τελευταία ευκαιρία για την εξαργύρωση της ψηφιακής κάρτας
Οι δικαιούχοι μπορούν να αξιοποιήσουν τα ποσά επιδότησης έως τις 31 Δεκεμβρίου, για διακοπές σε όλη την Ελλάδα
«Τουρισμός για Όλους 2025»: Τελευταία ευκαιρία για την εξαργύρωση της ψηφιακής κάρτας