Επίθεση Μακρή σε Κεραμέως: «Στα καλά του καθουμένου» έκλεισαν τα σχολεία (!)
Εν μέσω αύξησης των κρουσμάτων στη χώρας μας, η Ραχήλ Μακρή επιτίθεται στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως γιατί θεωρεί πως «έκλεισε τα σχολεία στα καλά του καθουμένου»

Εν μέσω αύξησης των κρουσμάτων του ιού στη χώρα μας, η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή θεωρεί ότι τα σχολεία έκλεισαν «στα καλά του καθουμένου» αγνοώντας τις εισηγήσεις της αρμόδιας επιτροπής υγείας, η οποία τονίζει πόσο σημαντικό είναι τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά προκειμένου να μειωθεί η διασπορά του κορονοϊού. 

Η ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή:

«Η υπάλληλος του Ροκφέλερ έκλεισε τα σχολεία στα καλά του καθουμένου με τους γονείς να μην έχουν που να τα αφήσουν για να πάνε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς σε χώρους με κόσμο για να τα μεταφέρει το Πάσχα.

Πολύ βολικό φυσικά για το Ισλάμ. Αυτή που δε. Ξέρει πως είναι ένα ελληνικό δημόσιο σχολείο και δεν ήθελε να πάει σε ελληνικό πανεπιστήμιο. Άκου κυρά μου να πας μόνη σου το Πάσχα. Εξάλλου δεν μαθαίνουν και κατι πλην των σκουπιδιών για κλιματικές απάτες για θρησκευτικά ουδέτερα δηλαδή ισλαμικά κράτη και αυτά που σε βάλανε να ψηφίσεις στην Βουλή για να σε κάνουν βουλευτή και υπουργό σχετικά με τα αφυλα και το πώς να ντύνουν τα αγόρια κορίτσια για να μάθουν».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νάντια Γιαννακοπούλου
Νάντια Γιαννακοπούλου στο περίπτερο του alfavita.gr στη ΔΕΘ: «Καταφέραμε να μην προχωρήσουν οι συγχωνεύσεις σχολείων και τμημάτων»
«Συνεχίζουμε να παλεύουμε για να μην συγχωνεύονται τμήματα μέσα στα σχολεία - Η παιδεία δεν είναι προνόμια, είναι δικαίωμα», δήλωσε η βουλευτής του...
Νάντια Γιαννακοπούλου στο περίπτερο του alfavita.gr στη ΔΕΘ: «Καταφέραμε να μην προχωρήσουν οι συγχωνεύσεις σχολείων και τμημάτων»