khalifa haftar
Αύριο ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο γραφείο του στη Βουλή με τον στρατάρχη

Ο επικεφαλής του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), στρατάρχης Χαλίφα Χάφταρ (Khalifa Haftar), έφθασε απόψε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας όπου τον υποδέχθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και σε εξέλιξη είναι ιδιωτική συνάντηση.

Αύριο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί στη μία μετά το μεσημέρι, στο γραφείο του στη Βουλή, με τον στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ ενώ ο επικεφαλής του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA) θα συναντηθεί το πρωί με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, στο υπουργείο Εξωτερικών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Στην Αθήνα ο στρατάρχης Χαφτάρ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γυμναστική
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!
Από τον αυλό στον Spotify: Γιατί η μουσική ήταν (και παραμένει) το καλύτερο «εργαλείο» άσκησης
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!