Επιμένει ο Μπογδάνος για την τρομοκρατική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο - Οργή ΣΥΡΙΖΑ
Δεν έμαθε από τα λάθη του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κι επιμένει να αποκαλεί πρώην συντρόφους του Αλέξης Τσίπρα εκείνους που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τον Λουκά Παπαδήμο


Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook είδηση σύμφωνα με την οποία ο Λουκάς Παπαδήμος είναι το φαβορί για την ανάληψη της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Μάλιστα, σχολίασε: «ΠτΔ, δηλαδή, εκείνος που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν οι πρώην σύντροφοι του πρώην πρωθυπουργού; Έχει χιούμορ η ζωή».

ΣΥΡΙΖΑ: Υπερέβη κάθε όριο χυδαιότητας

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Μπογδάνος, εκτοξεύει λάσπη, συκοφαντίες και ασύστολα ψεύδη», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Προσθέτει πως «με το σχόλιό του, όμως, αναφορικά με το τρομοκρατικό χτύπημα που είχε δεχτεί ο Λουκάς Παπαδήμος, ο Κ. Μπογδάνος υπερέβη κάθε όριο χυδαιότητας».

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη που ανέχεται τέτοιες άθλιες περιπτώσεις μέσα στο κόμμα και στην κοινοβουλευτική του ομάδα».

Η απόλυση από τον ΣΚΑΪ

Σημειώνεται ότι για το ίδιο σχόλιο ο νυν βουλευτής της ΝΔ είχε απολυθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ. Ο βουλευτής που ήταν τότε παρουσιαστής είχε δηλώσει για την τρομοκρατική επίθεση και ενώ ο κ. Παπαδήμος βρισκόταν ακόμα στο νοσοκομείο: «Είναι ένα μήνα και μία βδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού κι δεν έχει πάει να του πει ένα γεια».

Η συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ. Στη συνέχεια, ο ΣΚΑΪ ζήτησε συγγνώμη για τις «ανάρμοστες αναφορές» και απέλυσε τον Κ. Μπογδάνο.

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

 

Αυτό είναι το κορυφαίο μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή με ανοικτές αιτήσεις

 

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Μοριοδότηση Προσλήψεων αναπληρωτών με ετήσιο εξ αποστάσεως σεμινάριο
 

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS 
viber67
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο VIBER

 

σχετικά άρθρα