Προκλητική ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ για Κουκάκι: «Κοινοί εγκληματίες» οι καταληψίες - «Νόμος και Τάξη» τώρα
Η νεολαία του κυβερνητικού κόμματος είδε «δολοφονικές επιθέσεις προς τα όργανα της τάξης», όχι όμως απρόκλητη αστυνομική βία σε βάρος διαδηλωτών έξω από τις καταλήψεις ούτε και αυθαιρεσία των δυνάμεων καταστολής κατά την εισβολή στο σπίτι του σκηνοθέτη Δ. Ινδαρέ

Ως ένθερμος οπαδός του δόγματος «Νόμος και Τάξη» της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη εμφανίζεται η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας. Με ανακοίνωσή της η ΟΝΝΕΔ, με ιδιαίτερα προκλητικό ύφος, σχολιάζει τα όσα συνέβησαν το Σάββατο στο Κουκάκι.

Η νεολαία του κυβερνητικού κόμματος είδε «δολοφονικές επιθέσεις προς τα όργανα της τάξης», όχι όμως απρόκλητη αστυνομική βία σε βάρος διαδηλωτών έξω από τις καταλήψεις. Ούτε, όπως φαίνεται, θεωρεί αυθαιρεσία των δυνάμεων καταστολής την εισβολή στο σπίτι του σκηνοθέτη Δ. Ινδαρέ, τον ξυλοδαρμό του ίδιου και των γιων του και την αναίτια σύλληψή τους.

Η νεολαία της ΝΔ μάλιστα, με αόριστες γενικεύσεις, κάνει λόγο για «κοινούς εγκληματίες», ενώ στέλνει μήνυμα για συνέχιση της κατασταλτικής πολιτικής της κυβέρνησης αναφέροντας ότι «δε θα τους περάσει».

Φυσικά στην ανακοίνωση της κυβερνητικής νεολαίας δεν θα μπορούσε να γίνει αναφορά η για ακόμα μια φορά αναίτια επίθεση των ΜΑΤ σε διαδηλωτές, με υπέρμετρη βία και χυδαίες εκφράσεις. 

Η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ:

«Το αίτημα των πολιτών για ασφάλεια είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της Κυβέρνησης η οποία δεσμεύτηκε να επιστρέψει τις γειτονιές στους κατοίκους τους.

Για μια ακόμα φορά γίναμε μάρτυρες δολοφονικών επιθέσεων προς τα όργανα της τάξης την ώρα του καθήκοντος. Οι άνθρωποι αυτοί διακινδύνευσαν τη ζωή τους απέναντι σε εγκληματίες που νομίζουν ότι η ανθρώπινη ζωή τους ανήκει ανάλογα με το αν ταιριάζει στην ιδεολογία τους και προσπαθούν να επαναφέρουν την εποχή που κάθε εβδομάδα έκαιγαν την Αθήνα για να «καταστρέψουν το κράτος». Είναι χρέος της Δικαιοσύνης να αντιμετωπίσει τους εγκληματίες αυτούς ασκώντας τις προσήκουσες ποινικές διώξεις και να τους οδηγήσει εκεί όπου ανήκουν, στη φυλακή.

Τους λέμε λοιπόν πως δεν θα τους περάσει. Πως η νομιμότητα δεν θα γίνει έρμαιο απέναντι σε κοινούς εγκληματίες και η οργανωμένη πολιτεία δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από δήθεν τρομοκράτες».

σχετικά άρθρα

Έκτακτη συνεδρίαση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τον κοροναϊό
Έκτακτη συνεδρίαση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τον κοροναϊό
Ο νέος κοροναϊός έχει εξαπλωθεί σε περισσότερες κινεζικές πόλεις, ενώ κρούσματα εκδηλώθηκαν σε άλλες τρεις ασιατικές χώρες
Έκτακτη συνεδρίαση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τον κοροναϊό
Αγροτικά μπλόκα και κινητοποιήσεις στη Θεσσαλία τη Δευτέρα
Αγροτικά μπλόκα και κινητοποιήσεις στη Θεσσαλία τη Δευτέρα
Μπλόκα σε εθνικές οδούς και συλλαλητήρια για το κόστος παραγωγής, τις τιμές των αγροτικών προϊόντων, τα φάρμακα, τα λιπάσματα και ΕΛΓΑ
Αγροτικά μπλόκα και κινητοποιήσεις στη Θεσσαλία τη Δευτέρα