Δημήτρης Κουτσούμπας
Η παιδική χορωδία της Παλαιστινιακής Παροικίας είπαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Γ.Γ του Κ.Κ.Ε Δημήτρη Κουτσούμπα

Η παιδική χορωδία της Παλαιστινιακής Παροικίας στην Ελλάδα είπε τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, σήμερα 24 Δεκέμβρη, στην έδρα της ΚΕ του Κόμματος, στον Περισσό.

Στη συνέχεια ο Δ. Κουτσούμπας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στους σημερινούς δύσκολους καιρούς η αγωνιστική αισιοδοξία, η ελπίδα, η λαϊκή ανάταση, η αντίσταση, η συμμαχία, μπορούν να προετοιμάσουν πραγματικά το έδαφος για ένα πιο ευτυχισμένο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας, με πραγματική ειρήνη και ευημερία για όλους και όλες. Το δικαιούνται ο λαός της Ελλάδας, ο λαός της Κύπρου, ο λαός της Τουρκίας, της Παλαιστίνης, της Συρίας, της Λιβύης, όλοι οι λαοί του κόσμου.

Καλά Χριστούγεννα, χρόνια πολλά, καλή δύναμη σε όλους και όλες, καλές γιορτές!». 

Αντάλλαξαν δώρα με ιδιαίτερο συμβολισμό

Η έδρα της ΚΕ, στον Περισσό, αντήχησε παιδικές φωνούλες που μοίρασαν ευχές σε όλο τον κόσμο και φυσικά στον πολύπαθο λαό τους που αγωνίζεται για την ελευθερία του.

Τα παιδιά τραγούδησαν τα κάλαντα στα ελληνικά και τα αραβικά, ενώ πρόσφεραν στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα μια παλαιστινιακή μαντήλα, σύμβολο του αγώνα του παλαιστινιακού λαού. Με τη σειρά τους, έλαβαν απ' τον Δ. Κουτσούμπα αναμνηστικά λευκώματα και βιβλία.

Ο εκπρόσωπος της Παροικίας Μουσταφά Αλ Ατζούζ ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα στα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη των παλαιστινίων για τη συνεχή στήριξη του ΚΚΕ στο δίκαιο αγώνα τους για επιστροφή των προσφύγων, για ανεξαρτησία, ελευθερία και ειρήνη.

Πηγή: 902.gr

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 28/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τέντωμα
Το απλό τέντωμα που... ρίχνει την πίεση: Τι αποκαλύπτει νέα επιστημονική μελέτη
Το τέντωμα ενεργοποιεί νευρικά αντανακλαστικά, μειώνει την αρτηριακή πίεση και χαλαρώνει το σώμα, σύμφωνα με νέα έρευνα από τις ΗΠΑ
Το απλό τέντωμα που... ρίχνει την πίεση: Τι αποκαλύπτει νέα επιστημονική μελέτη
lemonia_freska
Πώς να φυτέψετε και να φροντίσετε μια λεμονιά σε γλάστρα – Οδηγός για καρποφόρα δέντρα στο μπαλκόνι σας
Δεν χρειάζεται κήπο: Ο ειδικός Μάθου Φλέμινγκ αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για λεμονιές Meyer και Eureka σε γλάστρα
Πώς να φυτέψετε και να φροντίσετε μια λεμονιά σε γλάστρα – Οδηγός για καρποφόρα δέντρα στο μπαλκόνι σας