Σφοδρές αντιδράσεις για την ανάρτηση Κυμπουρόπουλου σχετικά με το κοινωνικό μέρισμα για τα ΑμΕΑ
Την οργή των χρηστών στα social media προκάλεσε tweet του βουλευτή της Νέα Δημοκρατίας αναφορικά με τη χορήγηση κοινωνικού μερίσματος με ξεχωριστή κατηγορία ΑμΕΑ

Τις οργισμένες αντιδράσεις πολλών χρηστών των social media προκάλεσε το tweet του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιου Κυμπουρόπουλου, αναφορικά με το κοινωνικό μέρισμα που αναμένεται να δοθεί σε ΑμΕΑ.

Πολλοί τονίζουν ότι οι περικοπές στο επίδομα είναι μεγάλες, ενώ το ηλικιακό όριο που έχει μπει αφήνει τη συντριπτική πλειοψηφία των περσινών δικαιούχων εκτός.

Υπενθυμίζεται ότι η χορήγηση μερίσματος που ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες επίσημα ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, είναι συνολικού ύψους 175 εκατομμυρίων ευρώ και θα διανεμηθεί σε 250.000 νοικοκυρά, τα οποία θα λάβουν από 700 ευρώ.

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, επίσης ΑμΕΑ, έγραψε στο Twitter:

«Πρώτη φορά θα δοθεί κοινωνικό μέρισμα με ξεχωριστή κατηγορία για Ανάπηρα Άτομα.Αν τ όριο τέθηκε χαμηλά, η #Κυβέρνηση είν εδώ για να το συζητήσουμε. Αν πρέπει να το λάβουν οι περισσότεροι,σαφώς &να γίνει.Είναι απαράδεκτο οι σιωπούντες επί 4,5χρόνια ν κουνάνε το δάχτυλο υποκριτικά στ ΝΔ».

Οι αντιδράσεις των χρηστών ήταν σφοδρές:

 

 

σχετικά άρθρα