Χρυσοχοϊδης για αστυνομική βία: Δεν θα περάσει ο φαρισαϊσμός που ξεχείλισε
«Ο εξευτελισμός της ανθρώπινης προσωπικότητας δεν είναι νοητός ποτέ, πουθενά από κανένα και με οποιαδήποτε δικαιολογία», επισημαίνει σε ανάρτηση, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook,ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης

Ο Μ. Χρυσοχοϊδης αναφέρθηκε στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με τα γεγονότα της 6ης Δεκεμβρίου, επισημαίνοντας ότι «όταν συμβαίνει, η Αστυνομία -που είναι περήφανο σώμα, που εφαρμόζει το νόμο και κατά συνέπεια οφείλει να προστατεύει και τα ανθρώπινα δικαιώματα- έχει τη δύναμη να το αναδείξει και να το αντιμετωπίσει».

Μάλιστα στην ανάρτησή του ο υπ. Προστασίας του Πολίτη ανέφερε πως ήταν η πρώτη φορά που ο «εορτασμός» (sic) της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου πραγματοποιήθηκε χωρίς καταστροφές.

Ολόκληρη η ανάρτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη στο facebook έχει ως εξής:

«Ο εξευτελισμός της ανθρώπινης προσωπικότητας δεν είναι νοητός ποτέ, πουθενά, από κανένα και με οποιαδήποτε δικαιολογία. Τελεία και παύλα. Όταν συμβαίνει, η αστυνομία-που είναι περήφανο σώμα, που εφαρμόζει το νόμο και κατά συνέπεια οφείλει να προστατεύει και τα ανθρώπινα δικαιώματα-έχει τη δύναμη να το αναδείξει και να το αντιμετωπίσει. Κανένα βίντεο, παρά τη δύναμη της εικόνας δεν θα το αλλάξει αυτό. Πολύ περισσότερο δεν θα περάσει ο φαρισαϊσμός που ξεχείλισε, μετά την πρώτη φορά εορτασμό, χωρίς καταστροφές, των επετείων 17ης Νοέμβρη και 6ης Δεκεμβρίου».

Ανάρτηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέες θέσεις για Πιστοποιημένους εκπαιδευτές Ενηλίκων - Ξεκινάτε 5 ή 8/1 και πληρώνεστε άμεσα

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γεμάτο αμφιθέατρο με φοιτητές σε Πανεπιστήμιο
Διαγραφές φοιτητών: "Τίτλοι τέλους" σήμερα για 220.000 στα Πανεπιστήμια
Άνοιξε το πρώτο μεγάλο «κύμα» αυτόματων διαγραφών για χιλιάδες φοιτητές - Ποια Πανεπιστήμια παίρνουν «παράταση ζωής» έως το 2026
Διαγραφές φοιτητών: "Τίτλοι τέλους" σήμερα για 220.000 στα Πανεπιστήμια