Με τις εργασίες της πρώτης συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης (ΚΕΑ) του ΣΥΡΙΖΑ να ολοκληρώνονται χθες στο ΣΕΦ, ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, έστειλε το μήνυμα για πλατιά αναδιοργάνωση και σήμερα συνεχίζει τις περιοδείες του «στο πλαίσιο του δημοκρατικού καλέσματος για ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία».
Επόμενος σταθμός για τον Αλέξη Τσίπρα, η Αλεξανδρούπολη. Ο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το πρωί θα συναντηθεί με δημάρχους της Θράκης, στο δημαρχείο της πόλης και το μεσημέρι με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης, 'Ανθιμο.
Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί με την ανοιχτή συνέλευση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στο ξενοδοχείο Grecotel Αστήρ-Εγνατία (19.00).
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom