Αντώνης Διαματάρης
Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης της ομογένειας, ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης δηλώνει ψευδώς πως αποφοίτησε από το Columbia University

Θέμα πολιτικής συνείδησης και ηθικής τάξεως δημιουργεί δημοσίευμα της ιστοσελίδας kamali.us προς την κυβέρνηση και το υπουργείο Εξωτερικών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο υφ. Εξωτερικών Α. Διαματάρης, αρμόδιος για ζητήματα της ομογένειας, δηλώνει ψευδώς στο βιογραφικό του πως αποφοίτησε από το παν. Columbia.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο μέσο παρέθεσε απάντηση του πανεπιστημίου, με την οποία αποκαλύπτεται πως ο υφυπουργός ουδέποτε αποφοίτησε από το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται επίσημη ανακοίνωση του Αντώνη Διαματάρη και του υπουργείου Εξωτερικών.

Η απάντηση του Columbia, όπως παρατέθηκε από το kalami.us:

Columbia

Αναλυτικά το δημοσίευμα 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γυμναστική
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!
Από τον αυλό στον Spotify: Γιατί η μουσική ήταν (και παραμένει) το καλύτερο «εργαλείο» άσκησης
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!