tzimeros
Είσαι «σταλινοφασίστας» φώναξε ο Θ. Τζήμερος - «Ναζί με κοστούμι» τον αποκάλεσε ο Γ. Πρωτούλη - Αφορμή η συζήτηση για την παράταση του ωραρίου των καταστημάτων στο Αιγάλεω

Επεισοδιακή συνεδρίαση εξελίσσεται στο περιφερειακό συμβούλιο η οποία διεκόπη πολλές φορές μετά από μεγάλο καυγά του Θάνου Τζήμερου και του επικεφαλής της Λαϊκης Συσπείρωσης Γιάννη Πρωτούλη. Ο Θάνος Τζήμερος ζήτησε επιμόνως να έρθει η αστυνομία για να συλλάβει τον κ. Πρωτούλη. Η παρουσία των αστυνομικών έριξε λάδι στη φωτιά, καθώς σύμβουλοι από πολλές δημοτικές παρατάξεις διαφώνησαν με την παρέμβαση της στο περιφερειακό συμβούλιο.

Όλα ξεκίνησαν όταν για πολλοστή φορά, και με αφορμή τη συζήτηση για το θέμα της παράτασης του ωραρίου των καταστημάτων στο Αιγάλεω, ο Θάνος Τζήμερος ξεκίνησε να κατηγορεί από μικροφώνου τον κ. Πρωτούλη από μικροφώνου ως «σταλινοφασίστα», «άνεργο που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων» και «εκπρόσωπο κόμματος που θέλει να φέρει στην Ελλάδα τη δικτατορία και τον εμφύλιο».

Σημειωτέον ότι σχεδόν σε κάθε συνεδρίαση, ο Θ. Τζήμερος χρησιμοποιεί τις συγκεκριμένες κατηγορίες κατά του Γ. Πρωτούλη, σήμερα όμως ο κ. Πρωτούλης αντέδρασε δυναμικά. Κατ’ αρχήν με λόγια αποκαλώντας τον, εκτός μικροφώνου, «ξεφτίλα», «επαγγελματία ρουφιάνο», «Ναζί με κοστούμι» και «αποτυχημένο που πήρε στις εκλογές μόνο 0,5% αν και τον στήριζαν όλες οι γερμανικές βιομηχανίες».

Ο κ. Πρωτούλης συνέχισε να φωνάζει, και παρά τις προσπάθειες του προεδρείου να ηρεμήσουν τα πνεύματα κινήθηκε εναντίον του κ. Τζήμερου. Φανερά εκνευρισμένος έσπρωξε το φλιτζάνι με καφέ που είχε μπροστά του ο κ. Τζήμερος με αποτέλεσμα να του λερώσει το κοστούμι. Στη συνέχεια ο κ. Τζήμερος σηκώθηκε και ζήτησε την παρέμβαση της αστυνομίας, όπως έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, κάλεσε από το κινητό του την άμεσο δράση, η οποία εμφανίστηκε μετά από λίγα λεπτά.

Ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Χρήστος Θεεοδωρόπουλος και ο διευθυντής του γραφείου του περιφερειάρχη, Βαγγέλης Πάνου, προσπάθησαν να εξηγήσουν στους αστυνομικούς την κατάσταση, παρακινώντας τον κ. Τζήμερο να αποφύγει τη διαδικασία του αυτοφώρου και να ακολουθήσει τη διαδικασία μήνυσης, με τη λογική ότι στο περιφερειακό συμβούλιο δεν μπορεί η αστυνομία να παίρνει εκλεγμένους εκπροσώπους με χειροπέδες.

Ο κ. Τζήμερος επέμενε να γίνει η σύλληψη, ενώ οι αστυνομικοί έλεγαν ότι δεν μπορούσαν να παρακάμψουν το αίτημα του, μέχρι που έλαβαν εντολή να αποχωρήσουν. Ο κ. Τζήμερος ζήτησε εξηγήσεις και πήρε την απάντηση ότι στη συνεδρίαση θα πάει ανώτερος αξιωματικός. Η διαβούλευση συνεχίζεται.

Πηγή: ethnos.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη alfavita.gr: «Τους πετούσε κλειδιά και τους έλεγε ζώα» – Καταγγελία για Διευθύντρια Λυκείου στην Αθήνα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ντόναλντ Τραμπ και Ιράν
Ντόναλντ Τραμπ για Ιράν: «Σκέφτομαι ένα περιορισμένο πλήγμα»
Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις Ουάσινγκτον και Τεχεράνης – Η αινιγματική δήλωση του Αμερικανού προέδρου που «παγώνει» τη διπλωματία
Ντόναλντ Τραμπ για Ιράν: «Σκέφτομαι ένα περιορισμένο πλήγμα»
Όλγα Κεφαλογιάννη
Όλγα Κεφαλογιάννη: Παραιτήθηκε από την αγωγή σε βάρος του Μίνωα Μάτσα για την επιμέλεια των παιδιών τους
Όλγα Κεφαλογιάννη αποσύρει την αγωγή επιμέλειας – Θόρυβος και πολιτικές πιέσεις πίσω από την υπόθεση
Όλγα Κεφαλογιάννη: Παραιτήθηκε από την αγωγή σε βάρος του Μίνωα Μάτσα για την επιμέλεια των παιδιών τους
Συνάντηση ΑΣΕΠ με την ΟΙΕΛΕ
Συνάντηση ΑΣΕΠ και ΟΙΕΛΕ για το «εμπόριο» μεταπτυχιακών και πιστοποιήσεων
Κρίσιμη συνάντηση του Θάνου Παπαϊωάννου (ΑΣΕΠ) με την ΟΙΕΛΕ για τη «βιομηχανία» εικονικών τίτλων σπουδών
Συνάντηση ΑΣΕΠ και ΟΙΕΛΕ για το «εμπόριο» μεταπτυχιακών και πιστοποιήσεων