tzimeros
Είσαι «σταλινοφασίστας» φώναξε ο Θ. Τζήμερος - «Ναζί με κοστούμι» τον αποκάλεσε ο Γ. Πρωτούλη - Αφορμή η συζήτηση για την παράταση του ωραρίου των καταστημάτων στο Αιγάλεω

Επεισοδιακή συνεδρίαση εξελίσσεται στο περιφερειακό συμβούλιο η οποία διεκόπη πολλές φορές μετά από μεγάλο καυγά του Θάνου Τζήμερου και του επικεφαλής της Λαϊκης Συσπείρωσης Γιάννη Πρωτούλη. Ο Θάνος Τζήμερος ζήτησε επιμόνως να έρθει η αστυνομία για να συλλάβει τον κ. Πρωτούλη. Η παρουσία των αστυνομικών έριξε λάδι στη φωτιά, καθώς σύμβουλοι από πολλές δημοτικές παρατάξεις διαφώνησαν με την παρέμβαση της στο περιφερειακό συμβούλιο.

Όλα ξεκίνησαν όταν για πολλοστή φορά, και με αφορμή τη συζήτηση για το θέμα της παράτασης του ωραρίου των καταστημάτων στο Αιγάλεω, ο Θάνος Τζήμερος ξεκίνησε να κατηγορεί από μικροφώνου τον κ. Πρωτούλη από μικροφώνου ως «σταλινοφασίστα», «άνεργο που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων» και «εκπρόσωπο κόμματος που θέλει να φέρει στην Ελλάδα τη δικτατορία και τον εμφύλιο».

Σημειωτέον ότι σχεδόν σε κάθε συνεδρίαση, ο Θ. Τζήμερος χρησιμοποιεί τις συγκεκριμένες κατηγορίες κατά του Γ. Πρωτούλη, σήμερα όμως ο κ. Πρωτούλης αντέδρασε δυναμικά. Κατ’ αρχήν με λόγια αποκαλώντας τον, εκτός μικροφώνου, «ξεφτίλα», «επαγγελματία ρουφιάνο», «Ναζί με κοστούμι» και «αποτυχημένο που πήρε στις εκλογές μόνο 0,5% αν και τον στήριζαν όλες οι γερμανικές βιομηχανίες».

Ο κ. Πρωτούλης συνέχισε να φωνάζει, και παρά τις προσπάθειες του προεδρείου να ηρεμήσουν τα πνεύματα κινήθηκε εναντίον του κ. Τζήμερου. Φανερά εκνευρισμένος έσπρωξε το φλιτζάνι με καφέ που είχε μπροστά του ο κ. Τζήμερος με αποτέλεσμα να του λερώσει το κοστούμι. Στη συνέχεια ο κ. Τζήμερος σηκώθηκε και ζήτησε την παρέμβαση της αστυνομίας, όπως έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, κάλεσε από το κινητό του την άμεσο δράση, η οποία εμφανίστηκε μετά από λίγα λεπτά.

Ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Χρήστος Θεεοδωρόπουλος και ο διευθυντής του γραφείου του περιφερειάρχη, Βαγγέλης Πάνου, προσπάθησαν να εξηγήσουν στους αστυνομικούς την κατάσταση, παρακινώντας τον κ. Τζήμερο να αποφύγει τη διαδικασία του αυτοφώρου και να ακολουθήσει τη διαδικασία μήνυσης, με τη λογική ότι στο περιφερειακό συμβούλιο δεν μπορεί η αστυνομία να παίρνει εκλεγμένους εκπροσώπους με χειροπέδες.

Ο κ. Τζήμερος επέμενε να γίνει η σύλληψη, ενώ οι αστυνομικοί έλεγαν ότι δεν μπορούσαν να παρακάμψουν το αίτημα του, μέχρι που έλαβαν εντολή να αποχωρήσουν. Ο κ. Τζήμερος ζήτησε εξηγήσεις και πήρε την απάντηση ότι στη συνεδρίαση θα πάει ανώτερος αξιωματικός. Η διαβούλευση συνεχίζεται.

Πηγή: ethnos.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κάμερες σε ξενοδοχεία
Ξενοδοχεία: Κύκλωμα με κρυφές κάμερες πουλάει τις ιδιωτικές στιγμές χιλιάδων τουριστών
«Κάναμε σεξ και μετά ανακαλύψαμε ότι μας είχαν παρακολουθήσει χιλιάδες» - Σκάνδαλο με κρυφές κάμερες σε ξενοδοχεία
Ξενοδοχεία: Κύκλωμα με κρυφές κάμερες πουλάει τις ιδιωτικές στιγμές χιλιάδων τουριστών
Νίκος Φωτόπουλος, Γιάννης Παναγόπουλος
ΓΣΕΕ: «Πυρά» Φωτόπουλου κατά Παναγόπουλου – «Λειτουργούσαν υπέρ της εργοδοσίας»
Ο γ.γ. της ΓΣΕΕ Νίκος Φωτόπουλος «αδειάζει» την πλειοψηφία και κάνει λόγο για «σχέσεις συνδιαλλαγής» και «συνδικαλιστική γραφειοκρατία»
ΓΣΕΕ: «Πυρά» Φωτόπουλου κατά Παναγόπουλου – «Λειτουργούσαν υπέρ της εργοδοσίας»
ΠΑΣΑΝ, Παπαδομαρκάκης
Υπουργείο Παιδείας σε ΠΑΣΑΝ: «Δεν καταργείται η Παράλληλη Στήριξη»
Τι ειπώθηκε για προσλήψεις, Παράλληλη Στήριξη και πίνακες αναπληρωτών - Αλλαγές στο καθηκοντολόγιο της Ειδικής Αγωγής
Υπουργείο Παιδείας σε ΠΑΣΑΝ: «Δεν καταργείται η Παράλληλη Στήριξη»