Κ. Μπογδάνος: Μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης «τραβάει αυτιά» στη ΝΔ
Μια δήλωση του βουλευτή της ΝΔ για τον ρόλο της Ντόρας Μπακογιάννη στη ΝΔ που αναμένεται να συζητηθεί αρκετά...

Σε μια δήλωση για τον ρόλο της Ντ. Μπακογιάννη στη ΝΔ προέβη ο βουλευτής Κ. Μπογδάνος, η οποία ήδη έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον:

Ερωτώμενος για το σχόλιο της Ντόρας Μπακογιάννη με σαφείς αιχμές κατά του Κ. Κυρανάκη σχετικά με το αντιπροσφυγικό «μπάρμπεκιου» στα Διαβατά και την «σιγή» του συγκεκριμένου βουλευτή μετά το εν λόγω περιστατικό, ο βουλευτής σχολίασε:

«Θα διαφωνήσω με την τοποθέτησή σας και θα πω πως η κα Μπακογιάννη μπορεί να προβαίνει καλοπροαίρετα σε συστάσεις, μπορεί να αξιοποιεί την μακρότατη, πολυετή εμπειρία δίνοντας φιλικές συμβουλές», απάντησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. «Μπορεί να συμμετέχει σε ένα έντονο ιδεολογικό διάλογο μίας παράταξης που εκτείνεται από το αριστερογενές κέντρο μέχρι τον συντηρητικό φιλελευθερισμό."«Αυτιά" στην ΝΔ τραβάει μόνο ο Μητσοτάκης»,πρόσθεσε για να καταλήξει: «Αυτή είναι η αντίληψή μου για τα πράγματα και νομίζω ότι θα συμφωνήσει μαζί μου και η κα. Μπακογιάννη. Συμβουλές ναι, παραινέσεις, συστάσεις, προτροπές, είναι εξαιρετικά χρήσιμη η κα Μπακογιάννη. Αλλά "αυτιά" στη ΝΔ τραβάει μόνο ο Μητσοτάκης. Έτσι πρέπει και έτσι γίνεται». 

Μάλιστα, η συγκεκριμένη δήλωση αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λαμβάνοντας υπ΄όψιν αιχμές που άφησε η Ντόρα Μπακογιάννη για την ψευδή καταγγελία του Κ. Μπογδάνου κατά υπαλλήλων του υπουργείου Πολιτισμού...

Δείτε το απόσπασμα από εκπομπή του Kontra Channel:

 

σχετικά άρθρα

Αριστοτέλης: ο κορυφαίος των κορυφαίων, αλλά τον γνωρίζουμε;
Αριστοτέλης: ο κορυφαίος των κορυφαίων, αλλά τον γνωρίζουμε;

Πριν πέντε χρόνια το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ) επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά αυτό που αποτελεί ισχυρή πεποίθηση στον κόσμο...

Αριστοτέλης: ο κορυφαίος των κορυφαίων, αλλά τον γνωρίζουμε;