Άδωνις Γεωργιάδης
Χτυπώντας υποτιμητικά στην πλάτη αγρότη που διαμαρτυρήθηκε για την τιμή της ζάχαρης, του απάντησε «τα έσπειρες με τον Τσίπρα, να πας στην Κουμουνδούρου»

Την ψυχραιμία του έχασε ο υπουργός επενδύσεων και ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης όταν οι αγρότες τευτλοπαραγωγοί κατά τη συνάντηση που είχανε μαζί του στο εργοστάσιο ζαχάρης Πλατέος Ημαθίας, την Παρασκευή 15/11 τον ρώτησαν τι θα γίνει με την παραγωγή του 2019, με ποια τιμή θα απορροφηθεί το προϊόν και από ποιον.


Στο σημείο εκείνο παρενέβη ο επενδυτής Χρήστος Καραθανάσης ο οποίος ανέφερε ότι το προϊόν θα πληρωθεί με 32 ευρώ. Επειδή όμως δεν διευκρινιζόταν πώς θα γίνει αυτό, το λόγο πήρε ο υπουργός και φανερά εκνευρισμένος είπε στον αγρότη με τον οποίο συνομιλούσε. "Εάν μπορείς να βρεις κάπου καλύτερα (τιμή), μπορείς να τα πας".

Συνέχισε δε πολιτικοποιώντας πλέον το θέμα λέγοντας: "εσύ τα έσπειρες με τον Τσίπρα, να τα πας λοιπόν στην Κουμουνδούρου. Για να πάρει την απάντηση από τους αγρότες: "εσύ ευχαρίστησες τον Πιτσιόρλα όταν παρέλαβες το υπουργείο".

Δείτε το video


Πηγή: avena.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Βουλή
Βουλή: 17 φορείς παίρνουν θέση για το νέο νομοσχέδιο του υπ. Παιδείας - Αύριο η ακρόαση
Στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο για την εκπαίδευση – Ακρόαση 17 φορέων αύριο, Παρασκευή
Βουλή: 17 φορείς παίρνουν θέση για το νέο νομοσχέδιο του υπ. Παιδείας - Αύριο η ακρόαση
ntountouka_45-1280x720.jpg
Διώξεις εκπαιδευτικών: Αύριο οι συγκεντρώσεις και στάσεις εργασίας σε Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή
Αξιολόγηση και πειθαρχικά: Η Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης και η Β' ΕΛΜΕ Έβρου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου
Διώξεις εκπαιδευτικών: Αύριο οι συγκεντρώσεις και στάσεις εργασίας σε Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή