«Διευκρινίσεις» Μπογδάνου για τα... συριακά όπλα της ΑΣΟΕΕ
Προς υπεράσπιση της υπουργό Δόμνας Μιχαηλίδου έσπευσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αναφορά με τα «όπλα της Συρίας» που κατασχέθηκαν στην ΑΣΟΕΕ

Τον γύρο του διαδικτύου (δεχόμενη και τα ανάλογα σχόλια) κάνει από το πρωί η δήλωση της Δόμνας Μιχαηλίδου για τα «όπλα από τη Συρία» που κατασχέθηκαν στην ΑΣΟΕΕ.

Μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, εξήγησε πως υπάρχει σύνδεση της ΑΣΟΕΕ με ομάδες ενόπλων, αναφέροντας την επίθεση που δέχθηκαν άνδρες του Λιμενικού στα Εξάρχεια, αναφέροντας  «δεν συνδέονται οι καταλήψεις με τα υπόγεια;» (προφανώς με... κατακόμβες).

Όταν δημοσιογράφοι τόνισαν πως δεν βρέθηκε οπλισμός στην ΑΣΟΕΕ, απάντησε χαρακτηριστικά «εκεί θα κολλήσετε;» ενώ για την δήλωση της Δόμνας Μιχαηλίδου σχολίασε πως προέβη σε μια... «διασταλτική ερμηνεία των πραγμάτων».

Μη μπορώντας να επιχειρηματολογήσει περαιτέρω, χαρακτήρισε «τραβηγμένη και ατυχή» τη δήλωση της υπουργού, εξηγώντας πως η Δόμνα Μιχαηλίδου είναι «μια κυρία και όπως πολλές κυρίες, ενδεχομένως να μην μπορούν να διακρίνουν και πολύ καλά μεταξύ των διαφορετικών τύπων οπλισμού»…

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

 

σχετικά άρθρα