Thumbnail
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφερόμενος στις αστυνομικές επιχειρήσεις και την εξάρθρωση τρομοκρατικών οργανώσεων τόνισε πως «κάποιοι» (χωρίς να προσδιορίσει ποιοι) θέλουν έναν «νέο Γρηγορόπουλο»

Σύντομη ομιλία παρέθεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά τη διάρκεια της άτυπης συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Σχετικά με την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου και στις εκκενώσεις των καταλήψεων ο κ. Χρυσοχοΐδης εξήγησε πως σήμερα υπάρχει ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα στην αστυνομία, ότι οι επιχειρήσεις γίνονται στη βάση συγκεκριμένης στρατηγικής με κριτήριο το αποτέλεσμα κι ότι οι καταλήψεις θα τελειώσουν με προσοχή κι όχι με 3.000 παιδιά μέσα στο Πανεπιστήμιο.

«Δεν φτάνει να καθαρίσουμε τα Εξάρχεια, πρέπει να τελειώνουμε με την εξάρθρωση των εγκληματικών και τρομοκρατικών οργανώσεων» τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «κάποιοι θέλουν έναν νέο Γρηγορόπουλο».

Από την άλλη πλευρά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις προσλήψεις αστυνομικών λέγοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ εγκατέλειψε πλήρως τα λαϊκά στρώματα. Από την Πατησίων και κάτω δεν έβλεπαν αστυνομικό. Ανάμεσα στις πρώτες κινήσεις περιλαμβάνονται η ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας, η επιστροφή 1.500 αστυνομικών στην Αττική, οι 1.500 προσλήψεις που ήδη έγιναν και σε 20 ημέρες θα βρίσκονται ήδη στους δρόμους καθώς και η νέα ομάδα με την ονομασία «Δράση» που θα αριθμεί 200 άτομα ως το τέλος του μήνα σε όλο το λεκανοπέδιο».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σχολείο
Νέο σχολικό έτος 2026/27: Τα ωρολόγια προγράμματα όλων των τύπων σχολείων
Αναλυτικός οδηγός για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση: Η θεσμοθέτηση της «Ηθικής», οι κατανομές ωρών ανά κλάδο και οι αλλαγές σε Γενικά, Επαγγελματικά,...
Νέο σχολικό έτος 2026/27: Τα ωρολόγια προγράμματα όλων των τύπων σχολείων
Πολλαπλό βιβλίο
Πολλαπλό βιβλίο: Μεταρρύθμιση εκσυγχρονισμού ή νέος χάρτης ανισοτήτων στο σχολείο;
230 νέα βιβλία στα σχολεία: Περισσότερες επιλογές ή διαφορετικά σχολεία για διαφορετικούς μαθητές;
Πολλαπλό βιβλίο: Μεταρρύθμιση εκσυγχρονισμού ή νέος χάρτης ανισοτήτων στο σχολείο;
δασκαλα
Υπουργείο Παιδείας: Απαλλάσσεται Διευθύντρια σχολείου - Για ποιο λόγο
Απομακρύνεται από τη θέση της διευθύντρια σχολείου – Η επίκληση σε «πλημμελή άσκηση καθηκόντων» και το χρονικό της υπόθεσης
Υπουργείο Παιδείας: Απαλλάσσεται Διευθύντρια σχολείου - Για ποιο λόγο