Thumbnail
Αποστάσεις από τη συγκάλυψη ακροδεξιών κινητοποιήσεων έλαβε και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Το πρώτο «χτύπημα» προήλθε από την Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία άφησε σαφείς αιχμές για την στάση των βουλευτών Πλεύρη-Κυρανάκη για το ...αντιπροσφυγικό μπάρμπεκιου των ακροδεξιών «Ενωμένων Μακεδόνων».

Τη σκυτάλη έλαβε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, υπεύθυνος για τη Μεταναστευτική Πολιτική.

Απαντώντας σε σχετική επικαιρώτηση ανέφερε:

«Προσυπογράφω, συμφωνώ και τονίζω τη θέση της κ. Μπακογιάννη. Αυτή είναι η θέση μου ως αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Κι επειδή οι γραφικότητες πρέπει κάποτε να τελειώνουν. Ούτε με σουβλάκια, ούτε με μπύρες, ούτε με κοψίδια ασκείται μεταναστευτική πολιτική».

Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση της κ. Μπακαδήμα, η οποία ανέφερε πως «η κατανάλωση χοιρινού δεν απαγορεύεται προφανώς δια νόμου στη χώρα, αλλά θα έπρεπε από τη συνείδησή μας όταν γίνεται έξω από δομές φιλοξενίας που έχουν καταλήξει όσοι πήγαν ενδοχώρα από Λέρο κι άλλα νησιά».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαθητές στο σχολείο
«Ολυμπιακή Εβδομάδα» στα Δημοτικά: Πενθήμερο δράσεων αλλάζει το πρόγραμμα μαθημάτων
Μαθητές γνωρίζουν την ιστορία και τις αξίες των Ολυμπιακών Αγώνων μέσα από βιωματικές και ψηφιακές δραστηριότητες
«Ολυμπιακή Εβδομάδα» στα Δημοτικά: Πενθήμερο δράσεων αλλάζει το πρόγραμμα μαθημάτων