Σωρεία δημοσιευμάτων και αναρτήσεων αναφέρουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση με τον πατέρα του Παναγιώτη Ραφαήλ και ενέκρινε το κονδύλιο για την θεραπεία του μικρού αγοριού.

Την είδηση διέψευσε αρχικά η διαδικτυακή σελίδα που υποστηρίζει τον Παναγιώτη Ραφαήλ με ανάρτησή της:
Στην πραγματικότητα, ο πατέρας του παιδιού, Γ. Γλωσσιώτης, πράγματι είχε επικοινωνία με το Πρωθυπουργικό Γραφείο και κατέθεσε σχετικά έγγραφα για την απαιτούμενη θεραπεία του αγοριού.
Φυσικά δεν υπήρξε κάποια επικοινωνία/συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ενώ απορρίφθηκε από τον ΕΟΠΠΥ και η ένσταση για την έγκριση της θεραπείας του παιδιού, το οποίο ακόμη δεν έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα θεραπείας.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Τι ήταν ο «παιδοτρίβης» στην Αρχαία Ελλάδα;
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 3/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ