Thumbnail
Σε εξέλιξη αντιπολεμικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

«Η υπογραφή της νέας συμφωνίας ανάμεσα στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ και ιδιαίτερα η διατήρηση και η επέκταση των στρατιωτικών αμερικάνικων βάσεων στην Ελλάδα, οδηγούν μόνο σε ακόμα μεγαλύτερη ανασφάλεια τον ελληνικό λαό, σε ακόμα μεγαλύτερη αποσταθεροποίηση την περιοχή, σε ακόμα μεγαλύτερη εμπλοκή σε επεμβάσεις, σε αποστολές εκτός συνόρων και σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους και γι' αυτό υψώνουμε από σήμερα ένα στεντόρειο "όχι" απέναντι σε όλα αυτά.

Συνεχίζουμε τον αγώνα, συνεχίζουμε την αντίσταση» δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στη μεγάλη συγκέντρωση της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στη Στρατιωτική Συμφωνία Ελλάδας-ΗΠΑ, στην πλατεία Συντάγματος, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ θα ακολουθήσει πορεία στην Αμερικάνικη Πρεσβεία.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μεσόγειος
Μεσόγειος σε κρίση: Η άνοδος της θάλασσας απειλεί παράκτιες περιοχές
Η Μεσόγειος Θάλασσα αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα οικοσυστήματα του πλανήτη, αλλά και έναν κρίσιμο δείκτη της κλιματικής αλλαγής.
Μεσόγειος σε κρίση: Η άνοδος της θάλασσας απειλεί παράκτιες περιοχές
κινητο
Η ρύθμιση που αυξάνει τη διάρκεια μπαταρίας στο κινητό σου
Μπορεί να ενεργοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή και να αυξήσει σημαντικά τη διάρκεια λειτουργίας της συσκευής, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας.
Η ρύθμιση που αυξάνει τη διάρκεια μπαταρίας στο κινητό σου
ΕΚΠΑ ΣΙΑΣΟΣ
Το ΕΚΠΑ στο Boston University για ενίσχυση της στρατηγικής τους συνεργασίας – Συνάντηση του Πρύτανη Γεράσιμου Σιάσου με την Πρόεδρο Melissa Gilliam στη Βοστώνη
Οι συνομιλίες αυτές αποτελούν σημαντικό ορόσημο για τη διαμόρφωση μιας δυναμικής και πολυδιάστατης συνεργασίας που αξιοποιεί τα συγκριτικά...
Το ΕΚΠΑ στο Boston University για ενίσχυση της στρατηγικής τους συνεργασίας – Συνάντηση του Πρύτανη Γεράσιμου Σιάσου με την Πρόεδρο Melissa Gilliam στη Βοστώνη