Στην Υποεπιτροπή της Βουλής για τους υδάτινους πόρους συμμετέχει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου. Κατά τη συζήτηση για την τιμολόγηση και τη διαχείριση του νερού από τους Δήμους, ο γνωστός δημοσιογράφος και πλέον βουλευτής της ΝΔ ανέφερε πως «δυστυχώς απαράδεκτα φθηνό».
Συνέδεσε δε αυτή του τη θέση με το ζήτημα της αλόγιστης σπατάλης του νερού, υπονοώντας ουσιαστικά πως αν ήταν… ακριβότερο, η σπατάλη θα μειωνόταν.
Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής της ΝΔ είπε:
«Οι Δήμοι ακόμη δεν κατόρθωσαν να βρουν μια πολιτική στο βασικό θέμα που είναι η τιμολόγηση. Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική. Η δε επεξεργασία του είναι σχεδόν σπάνια ακόμη και σε μικρές πόλεις, όπου εκεί θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικά τα πράγματα».
Δείτε όσα είπε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου εδώ, μετά το 42:10
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που εκβίαζε την Ζέττα Μακρή - Πώς παγιδεύτηκε
750 ευρώ σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/7
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ