Υπουργείο Παιδείας: Σχέδιο «START» για την επαγγελματική εκπαίδευση – Στα 182 εκατ. ευρώ η χρηματοδότηση της μαθητείας

Πολιτική 0

Πωλείται άμεσα το 30% του «Ελευθέριος Βενιζέλος»

eleutherios venizelos
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Οι αποκρατικοποιήσεις με αιχμή το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας βρέθηκαν ψηλά στην ατζέντα της σημερινής συνεδρίασης του ΚΥΣΟΙΠ

Πωλείται το 30% των μετοχών του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», με την κυβέρνηση να προχωρά σε νομοθετική ρύθμιση για να ξεπεραστούν τα σχετικά εμπόδια, όπως αποφαίστηκε στη σημερινή συνεδρίαση του ΚΥΣΟΙΠ στο υπουργείο Οικονομικών παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η πώληση του συγκεκριμένου ποσοστού εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό της κυβέρνησης για το σύνολο των αποκρατικοποιήσεων όπως το έχει εκπονήσει και ανακοινώσει προεκλογικά.

Οι αποκρατικοποιήσεις με αιχμή το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας βρέθηκαν ψηλά στην ατζέντα της σημερινής συνεδρίασης του ΚΥΣΟΙΠ, όπως και το ζήτημα της αποπληρωμής του δανείου από το ΔΝΤ.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική