Thumbnail
Τι αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος - «Υπεβλήθη μήνυση και δόθηκε στις αρχές οπτικό υλικό από την επίθεση»

Ανακοίνωση για επίθεση σε βάρος του Πάνου Καμμένου και της οικογένειάς του «από ανθρώπους που επέβαιναν στο σκάφος του εφοπλιστή Ευάγγελου Μαρινάκη», εξέδωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, το απόγευμα της Παρασκευής.

Όπως αναφέρεται, «υπεβλήθη μήνυση και δόθηκε στις αρχές οπτικό υλικό από την επίθεση».

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, άτομα πέταξαν γιαούρτια προς το σκάφος που επέβαινε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ:

«Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος και η οικογένειά του δέχτηκαν επίθεση στο νησί της Μήλου από ανθρώπους που επέβαιναν στο σκάφος του εφοπλιστή Ευάγγελου Μαρινάκη, στο οποίο βρισκόταν και ο ίδιος. Δεν δίστασαν μάλιστα να βιαιοπραγήσουν κατά της συζύγου του Πάνου Καμμένου. 

Υπεβλήθη μήνυση και δόθηκε στις αρχές οπτικό υλικό από την επίθεση σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Οι δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες της Μήλου, όπως αναφέρονται σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης, δεν είναι παρά άνθρωποι του περιβάλλοντος του Ευάγγελου Μαρινάκη και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με τη Μήλο.

Το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη.»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σκηνές έντασης στη Βουλή μπροστά σε μαθητές: «Μάσα», «γυμνοσάλιαγκας», «τσαμπατζού»

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Συμπεριφορά παιδιών
Περί συμπεριφορών
Θα ήταν προτιμότερο αυτή η συζήτηση να γινόταν σε ένα λιγότερο φορτισμένο συναισθηματικά πλαίσιο.
Περί συμπεριφορών
καθηγητής.jpg
Κατάταξη 150.000 υποψηφίων εκπαιδευτικών: Το Α΄ 10ήμερο του Απριλίου η έκδοση των δύο μεγάλων προκηρύξεων
Τι δηλώνει ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ στο alfavita.gr • Γιατί οι πίνακες του 2026 είναι καθοριστικοί - ΟΠΣΥΔ: Το κρίσιμο στάδιο που «κρίνει» την ένταξη
Κατάταξη 150.000 υποψηφίων εκπαιδευτικών: Το Α΄ 10ήμερο του Απριλίου η έκδοση των δύο μεγάλων προκηρύξεων